Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Minden napra egy aszú: Pajzos Tokaji 6 puttonyos Aszú 2013

Minden napra egy aszú: Pajzos Tokaji 6 puttonyos Aszú 20132019-ben ötödjére érkezik a Tokaji Március Nagykóstoló, ahol csupa izgalmas tokaji tétel mutatkozik be a rendezvény Aszú Termében. Figyeld napi ajánlónkat, és ismerkedj meg a különterem legmenőbb tételeivel. 

Minden napra egy aszú: Pajzos Tokaji 5 puttonyos Aszú 2013

Minden napra egy aszú: Pajzos Tokaji 5 puttonyos Aszú 20132019-ben ötödjére érkezik a Tokaji Március Nagykóstoló, ahol csupa izgalmas tokaji tétel mutatkozik be a rendezvény Aszú Termében. Figyeld napi ajánlónkat, és ismerkedj meg a különterem legmenőbb tételeivel. 

Terítéken a 100 legjobb bor, avagy kiktől dübörgött a Corinthia

Terítéken a 100 legjobb bor, avagy kiktől dübörgött a CorinthiaSzeptemberben debütált a Winelovers 100 – a 100 legjobb magyar bor magazinja, amelyben az idei év 100 legjobbnak ítélt boráról lehet olvasni. Az ehhez kapcsolódó kóstolónak az impozáns, karácsonyi fényekben tündöklő Corinthia Hotel adott otthont.

Öt remek bor a Tokaji Márciuson kóstoltakból

Öt remek bor a Tokaji Márciuson kóstoltakbólMárcius 24-én zajlott az év egyik legnagyobb tokaji bormustrája, a Winelovers Tokaji Március Nagykóstolója. Az 1000 látogató mintegy 60 pincészet 150 borát kóstolhatta meg, amelyek – bátran állíthatjuk – mind kiváló képvielői Magyarország leghíresebb borvidékének. Szerkesztőségünk, nem kis erőfeszítések árán, megpróbálta kiválasztani a kedvenc tételeket, Bognár Attila kóstolási jegyzeteivel kísérve. Íme a végeredmény, fogadjátok szeretettel!

Minden napra egy aszú: Pajzos Tokaji 6 puttonyos Aszú 2013

Minden napra egy aszú: Pajzos Tokaji 6 puttonyos Aszú 2013A tavasz közeledtével újabb és újabb borokra, üde és izgalmas tételekre vágyunk. Figyeld napi ajánlónkat, ismerkedj meg a Tokaji Március Škoda Schiller - Tokaji Különlegességek Termének legmenőbb aszúival.

Minden napra egy aszú: Pajzos Tokaji 5 puttonyos Aszú 2011

Minden napra egy aszú: Pajzos Tokaji 5 puttonyos Aszú 2011A tavasz közeledtével újabb és újabb borokra, üde és izgalmas tételekre vágyunk. Figyeld napi ajánlónkat, ismerkedj meg a Tokaji Március Škoda Schiller - Tokaji Különlegességek Termének legmenőbb aszúival.

Kereskedelmi képviselőt és marketing managert keres a Pajzos Tokaj

Kereskedelmi képviselőt és marketing managert keres a Pajzos TokajÁlláslehetőség! Kereskedelmi képviselőt és marketing managert keres a Tokaji borvidék egyik legnagyobb és legnevesebb pincészete, a Pajzos Tokaj!

Pajzosból sosem elég

Pajzosból sosem elégAzt hiszem, hogy az idei Tokaj-Hegyalja Kerülőutak kalandozásunk legnagyobb tanulsága az volt, hogy Tokaj-Hegyalja messze nem ér véget Erdőbényén vagy Tolcsván. Érdemes még egy kicsit róni az utat, hogy megismerkedjünk Bodrogolaszi, Hercegkút és Sárospatak dűlőivel, boraival. Igenis van borélet a borvidék túlsó végén is, még ha kicsit csendesebb is.

Versenyben a seregélyekkel: szüret alatt Tokajban jártunk

Versenyben a seregélyekkel: szüret alatt Tokajban jártunkA Tokaji borvidék hatalmas változáson megy keresztül, emiatt egy érdekes elegyet mutat a tradicionális és az új szemlélet. Így bárhányszor is vezessen arra (kerülő)utunk, mindig rengeteg újdonsággal találkozunk. Első körben egy rövid összefoglalót olvashattok, hamarosan pedig jönnek is a részletes beszámolók is.
Korábbi cikkek
Fröccs
március 03.
Már 65 magyar termék kapott uniós oltalmat
március 02.
Egri kutatók fejtették meg a tokaji aszú titkát
február 24.
Barackpálinkákat ellenőrzött és kóstolt a hatóság
február 21.
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
február 19.
Itt az első karantén sör
február 18.
Michelle Obama a Netflixen főz
február 16.
Újabb Óvatos Duhaj sört dobott piacra a Soproni

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás