A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Koccintsunk rá! – Legyen a Magyar Pezsgő Napja június 1.!
Francia iskola, magyar karakter: így születik a hazai bordói
“Nem közvetlenül a borokról akarok beszélni, hanem arról az ideáról, amiből létrejöttek”
Tíz szőlőfajta, ezer borélmény – Ismerd meg a borvilág sztárjait!
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló