A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
A Borászportál is elkötelezett a tudatos és mértékletes borfogyasztás mellett
Tüzes ételek, hűs borok – a nyári grill party-k legjobb párosai
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
"A magyar borágazat minden szereplője csak profitálhat ebből" - Sikerrel zárult a BOR2025 Hungarian Wine Summit
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló