Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Töltse az ünnepeket a 2019-es Év Bortermelőjével!

Töltse az ünnepeket a 2019-es Év Bortermelőjével!Koch Csaba borász segítségével összeállítottuk Neked a tökéletes karácsonyi és szilveszteri borsort minden hangulathoz és fogáshoz egy-egy odaillő tétellel. Bónuszként a gyerekekre is gondoltunk.

A hétvégén Őszi Gasztroséta Etyeken

A hétvégén Őszi Gasztroséta EtyekenOktóber 24-25-én Őszi Gasztrosétára hívnak az etyekiek. A Gasztrosétányon mindkét nap 10 órától nyitnak ki a pinceajtók és a Piknik Kódex útmutatásait betartva, az egyes helyszínek befogadóképességét figyelembe véve várják a kikapcsolódni, kóstolni, e-bike-túrázni vágyókat.

Megnyitott Budapest legkülönlegesebb, pezsgőbe oltott csokiszalonja

Megnyitott Budapest legkülönlegesebb, pezsgőbe oltott csokiszalonjaKézzel festett egyedi csoki, benne és mellette a világ egyik legnemesebb pezsgője. És ezt még tudják fokozni! A ZAX új belvárosi boltját kóstoltam végig. Bónusz: megtudtam, hány fokon a legfinomabb a bonbon és hogy mi az drazsírozás.

Badacsonyból Pilisvörösvárra – a HedoNick Pince nem mindennapi sztorija

Badacsonyból Pilisvörösvárra – a HedoNick Pince nem mindennapi sztorija2018-ban debütáltak a piacon a „kétlaki” HedoNick Pince borai. Feldhoffer Péter borászati vezetővel vettük át az igencsak sűrűre sikerült első két év történéseit és a jövőbeni terveket. Utóbbiak, ha mind megvalósulnak, garantáltan sokat fogunk még hallani róluk!

Pezsegj még egy utolsót, mielőtt végképp beköszönt az ősz!

Pezsegj még egy utolsót, mielőtt végképp beköszönt az ősz!Szeptember 3-a óta zajlik a Hotel InterContinental Corso bárjának teraszán a Taste of bubbles fantázianévre keresztelt eseménysorozat, melynek keretében sok-sok finom bubis italt lehet kóstolni poharazva is. Mindezt egészen október 3-ig tehetik meg a pezsgők szerelmesei, érdemes tehát addig kihasználni a lehetőséget, talán az időjárás is kitart még addig.

Utazd be egy jeggyel a világot Etyektől Champagne-ig!

Utazd be egy jeggyel a világot Etyektől Champagne-ig!A borvilág kuriózumai, dunai panoráma és impozáns helyszín. Kell-e ennél több egy átlagosnak induló csütörtökön?

Tegyük tisztába a fogalmakat: mi az, hogy édes bor, mi az, hogy pezsgő és mi az OEM?

Tegyük tisztába a fogalmakat: mi az, hogy édes bor, mi az, hogy pezsgő és mi az OEM?Vöröset vagy fehéret? Szárazat vagy édeset? Simát vagy habzót? Gyakran elhangzó kérdések, ha szeretnénk inni egy pohár bort egy bárban. Sokan rendelkeznek határozott preferenciákkal, kialakult ízléssel, miközben nem tudják hogy ezen kategóriák nemcsak termelői megszokáson alapulnak, hanem a legtöbb esetben szigorú törvényi szabályrendszert követnek? Nézzük át együtt a lehetőségek teljes spektrumát.

Taste of bubbles – Duna, budai panoráma, luxus és buborékok több héten át

Taste of bubbles – Duna, budai panoráma, luxus és buborékok több héten átSzeptember 3-án megnyitotta kapuit az InterContinental csodálatos panorámával kápráztató Corso bárjának teraszán a Taste of bubbles fantázianévre keresztelt eseménysorozat, melynek küldetése, hogy megismertesse a nagyközönséget a buborékos italok világával.

7 szuper boros ajánlat, hogy tökéletes legyen a nyár lezárása

7 szuper boros ajánlat, hogy tökéletes legyen a nyár lezárásaKiváló borok, borcsomagok, élmények változatos stílusban, különböző borvidékekről. Garantáljuk, hogy megtalálod a kedvedre valót.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
Fröccs
január 21.
Megszületett az első "vakcinabor"
Megszületett az első \
január 18.
Magyar siker egy francia pezsgőversenyen
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás