Újra Etyeken a buborékos világ krémje

(X)
2021. július 22., 22:31
Címkék:


Pezsgőkonferencia és Pezsgőünnep lesz szeptember 2-án.
Újra Etyeken a buborékos világ krémje
A Pezsgőkonferenciát már harmadik alkalommal rendezik meg Etyeken. Az esemény egyik különlegessége, hogy nem csak a szakmának szóló programot kínál, hiszen már a napközbeni előadások is kóstolóközpontúak lesznek, a délután kezdődő Pezsgőünnep pedig rendkívüli gasztronómiai és kulturális élményt kínál.
 
 
Újra Etyeken a buborékos világ krémje
 
 
A harmadik Pezsgőkonferencia már a plenáris részében is kóstolókkal lesz tarkítva. A szervezők meghívnak három, a buborékos világban élenjáró magyar birtokot, hogy az ő munkájukon és italaikon keresztül mutassák be, hol jár jelenleg hazánk a világ pezsgőelitjéhez képest. Kihagyhatatlan programnak tűnik a birtokkóstolók sora.
 
Az ezt követő kerekasztal keretein belül a felkért szakemberek majd erre reflektálnak, hogy az ő nemzetközi tapasztalataik szerint hol tartunk, milyen úton juthatunk el mi is a legjobbak közé.
 
A délutáni Pezsgőünnep rendkívüli gasztronómiai és kulturális élményt kínál: a vezetett champagne-kóstoló egyes tételeihez ugyanis a felkért séfek komponálják meg a menüt, amelyhez élőzene és a csodás etyeki szőlősorok biztosítják a tökéletes hátteret. Az ezt követő, az eseményt záró openbarban pedig egyénileg is végig lehet majd kóstolni a legjobb hazai és nemzetközi pezsgőket.
 
 
Újra Etyeken a buborékos világ krémje
 
 
Az etyeki Rókusfalvy Birtokon megrendezendő esemény tematikája már elérhető és a jelentkezés is elindult a pezsgokonferencia.hu oldalon.
 
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé