Babarczi borok kóstolója a Borháló Rétköz üzletében, december 12.

Budapest - Soron következő kóstolón, e hét pénteken, december 12-én, 17 órakor a Babarczi Szőlőbirtok mutatkozik be Pannonhalmáról.
Bizonyára nagyon sokan szerették meg az immár három évtizedes múltra visszatekintő családi vállalkozás üde zamatú Irsai Olivér borát, mely népszerűségének köszönhetően már el is fogyott az összes Borháló polcáról. De jó hír, hogy jön az új évjárat, és még jobb, hogy ezt - egyelőre minta tételként - először a Borháló Rétköz vendégei kóstolhatják meg a pénteki eseményen!
A pincészet képviseletében érkező Babarczi Zsuzsi azonban több jól ismert és elismert, valamint meglepetés tételt mutat be:
  • Irsai Olivér - különleges, friss tétel egyenesen a pincéből, a Borháló Rétköz kóstolói számára!
  • Tramini 2013 - a Pannonhalmi egyike azon kevés borvidékeinknek, ahol ez a dél-tiroli eredetű fajta elterjedt, bora aranysárga, rózsa illatú, zamatában muskotályos, fűszer, gyümölcs, fahéj, méz jegyekkel: igazi karácsonyi bor!
  • Olaszrizling 2013 - a borvidék meghatározó szőlője, jellegzetes keserű mandulás zamatokkal, finom savakkal, lágy gyümölcsökkel
  • Rajnai Rizling 2013 - izgalmas, kemény karakterű bor, harmonikus savakkal és nagy testtel!
  • Tradíció cuvée 2013 - a birtok válogatás bora, mely a borvidék tradicionális fehér szőlőiből készül
A szervezők várják sok szeretettel finom borokkal és a hozzájuk készített házi ínyencségekkel: frissen sült pogácsával, kenyérrel, rajta az elmaradhatatlan házi sült zsírral, finom sajtokkal, tepertővel!
A kóstoló ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezés: oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
Elérhetőségek:
Fejes Tamás, üzletvezető
Mobil: +36 30 279-1129
E-mail: retkoz@borhalo.com
Cím: 1112 Budapest, Rétköz u. 43/a

Web