Cézár borok kóstolója a Borháló Szeged üzletében, december 12.

Szeged - Adventi hangulatban széleskörű, nem csak borkóstolóra szeretnék invitálni Önt a szervezők. A klasszikus fehér-rosé-vörös borsoron túl az ünnepi terítéken lesznek gyöngyöző borok, pezsgők, valamint ecetek és olajok, melyek joggal alapozzák meg az ünnepi hangulatot, továbbá ajándék ötletekkel próbálják még örömtelibbé tenni az ünnepi készülődést.
Időpont: 2014. december 12. (péntek) 19:30
Kiváló alkalom, hogy saját érzékszerveivel döntse el, milyen az, amikor egy chilei borász a magyar előítéletekkel nem törődve a Zalai borvidéken kezd borkészítésbe. Nink Károly a borászat termékképviselője személyesen kalauzol el minket a Cezar pincészet világába. A Cezar Pincészet borai mellett nem lehet vélemény nélkül elmenni. Ez a kis-balatoni pincészet (Nagyrada) az ország keleti felében nem nagyon ismert, pedig komoly eredményekkel rendelkezik. Itt a lehetőség, hogy a pincészet szakemberétől - Nink Károlytól - személyesen is megtapasztalja, milyen történetek vannak egy-egy palack bor keletkezése mögött, miért is dolgoznak chilei borásszal, mit keres a kék szőlő Zalában?
Az üzlet befogadóképessége korlátozott (30-35 fő), ezért a részvétel regisztrációhoz kötött. A belépő jelképes 500 Ft-, ami természetesen azonnal levásárolható üzletben!
Jelentkezés: oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
Elérhetőségek:
Major Márta, üzletvezető
Telefon: +36   208 1299
E-mail: szeged@borhalo.com
Cím: 6722 Szeged, Gutenberg utca 10.

Web

Facebook