VinCE: boros, gasztrós applikációk okostelefonra

Németh Richárd
2012. október 08., 14:20


A VinCE Bor applikáció a maga nemében egyedinek számít: borszakértőknek és alkalmi borfogyasztóknak is számos érdekességet tartogat. A felhasználóbarát felületen egyedi jellemzők alapján kereshetünk a különböző borfajták között. A kiválasztott bort speciális boradatlap ismerteti, amit megoszthatunk Facebookon vagy akár e-mailben is tovább küldhetjük – áll a HG (Hamu és Gyémánt) Media lapunkhoz eljuttatott közleményében.
VinCE: boros, gasztrós applikációk okostelefonra
 
Mint írják, pincekeresőboresemény-ajánlóétel-bor párosító funkciók is gazdagítják a menüválasztékot. Név vagy borvidék szerint válogathatunk a borospincék és azok borai között, de amennyiben egy kis programra vágynánk, „boros” fesztiválok és rendezvények között is szemezgethetünk.
 
A Samsung telefonjaira készített szoftver különlegessége, hogy adatbázisa folyamatosan bővül, minden, a VinCE magazinban tesztelt bor időről időre bekerül a rendszerbe.
Szintén Samsung telefonokra optimalizálva készült el a Kincs Gyermekmagazin gyermekprogram-ajánló alkalmazása és a VinCE Gasztro applikációja, mely aktuális hangulatunkhoz igazított recepteket, fesztiválajánlót és gasztrolexikont is tartalmaz.
Winelovers borok az olvasás mellé