Annyira sokat olvastatok ebben a hónapban, hogy 6 cikket választottunk
Valószínűleg a májushoz képest barátságtalan idő tette, hogy még a szokottnál is intenzívebben faltátok a cikkeinket, a hónap abszolút topja pedig egy nyárváró borajánló lett.
Lezajlott a 2018-as Bocuse d’Or Magyarország szakácsverseny döntője, a győztes léphet Széll Tamás örökébe és képviselheti hazánkat a júniusi európai döntőn. Ott voltunk versenyen, betekintettünk a kulisszák mögé és felültünk a szurkolók közé is a tribünre.
A Decanter magazin által a 2017-es Év Nemzetközi Étteremnek választott Babel Budapest sikere nem csak az étteremről és a konyhájáról szól. Az erdélyi származású fiatal séf, Veres István mellett a sommelier, Blazsovszky Péter, és így a magyar borok is komoly elismerést kaptak. A nagy igazságokon túl természetesen utánajártunk a legendás tojásos nokedli titkának is.