Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Lezajlott a Winelovers 100 teszt

Lezajlott a Winelovers 100 tesztSzeptember 5-én kerül az újságárusokhoz a 100 legjobb magyar bort bemutató Winelovers 100 magazin 2019-es kiadása. Július 1. és 3. között lezajlott a „lényeg”, vagyis a borok tesztje, aminek a Borkollégium adott otthont. Belestünk a kulisszák mögé.

Annyira sokat olvastatok ebben a hónapban, hogy 6 cikket választottunk

Annyira sokat olvastatok ebben a hónapban, hogy 6 cikket választottunkValószínűleg a májushoz képest barátságtalan idő tette, hogy még a szokottnál is intenzívebben faltátok a cikkeinket, a hónap abszolút topja pedig egy nyárváró borajánló lett.

Michelin-csillagot kaptak a magyar borok

Michelin-csillagot kaptak a magyar borok2019. március 27-én a világ legnagyobb gasztronómiai elismeréseként megkapta első Michelin-csillagát a Hlatky-Schlichter Hubert tulajdonos és Veres István séf vezette Babel Budapest.

A hónap végére megduplázódhat a Michelin-csillagos magyar éttermek száma

A hónap végére megduplázódhat a Michelin-csillagos magyar éttermek számaMárcius 26-án Budapesten rendezik meg a világ talán legnagyobb presztízsű étteremkalauza, a Michelin 2018-as Michelin Main Cities of Europe című kiadványának bemutatóját. Úgy tűnik, Magyarországnak lesz oka az örömre.

A sablon nyert a kürtőskaláccsal szemben – megvan Széll Tamás utóda

A sablon nyert a kürtőskaláccsal szemben – megvan Széll Tamás utódaLezajlott a 2018-as Bocuse d’Or Magyarország szakácsverseny döntője, a győztes léphet Széll Tamás örökébe és képviselheti hazánkat a júniusi európai döntőn. Ott voltunk versenyen, betekintettünk a kulisszák mögé és felültünk a szurkolók közé is a tribünre.

„Ez a díj a magyar borokról is szól”

„Ez a díj a magyar borokról is szól”A Decanter magazin által a 2017-es Év Nemzetközi Étteremnek választott Babel Budapest sikere nem csak az étteremről és a konyhájáról szól. Az erdélyi származású fiatal séf, Veres István mellett a sommelier, Blazsovszky Péter, és így a magyar borok is komoly elismerést kaptak. A nagy igazságokon túl természetesen utánajártunk a legendás tojásos nokedli titkának is.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
Fröccs
január 21.
Megszületett az első "vakcinabor"
Megszületett az első \
január 18.
Magyar siker egy francia pezsgőversenyen
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás