Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Az év 5 legolvasottabb cikke - mi érdekelte az embereket a Covid mellett?

Az év 5 legolvasottabb cikke - mi érdekelte az embereket a Covid mellett?Az évet első sorban a koronavírus tematizálta, azonban továbbra sem felejtettük el élvezni az életet. Ez jól látszik a legolvasottabb cikkek listájából, ahol szerencsére minden körülmény ellenére a boré és a borászoké a főszerep. Következzen a TOP5!

Felejthetetlen karácsonyi menük #24: az öröksláger

Felejthetetlen karácsonyi menük #24: az örökslágerKülönleges de mégis tradicionális karácsonyi étel-bor párosításokat bemutató sorozatunk befejező részében minden földi jóval telepakolunk egy levest és kínálunk hozzá egy a nevéhez méltóan szűnni nem akaró élményt nyujtó vörösbort. Kellemes ünnepeket!

Felejthetetlen karácsonyi menük #21: szeder, kávé, süti, villányi franc

Felejthetetlen karácsonyi menük #21: szeder, kávé, süti, villányi francNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Egy bor és egy süti, amiket az élet is egymásnak teremtett.

Felejthetetlen karácsonyi menük #20: sváb étel és a legendás villányi bor

Felejthetetlen karácsonyi menük #20: sváb étel és a legendás villányi borNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Az egyik legvillányibb borhoz mi mást kínálhatnánk, mint a villányi svábok egyik kedvencét, a súfnudlit.

Felejthetetlen karácsonyi menük #18: egy étel-bor pár hedonistáknak

Felejthetetlen karácsonyi menük #18: egy étel-bor pár hedonistáknakNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Most már tényleg lassan itt van december 24. úgyhogy muszáj egyre emelnünk a tétet. Ebbe a cikkbe bele is pakoltunk minden finomságot!

Felejthetetlen karácsonyi menük #16: egy fura madár az asztalon

Felejthetetlen karácsonyi menük #16: egy fura madár az asztalonNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Most kiderül, milyen bor illik a strucchoz!

Felejthetetlen karácsonyi menük #14: vörösbor és sajt és még valami...

Felejthetetlen karácsonyi menük #14: vörösbor és sajt és még valami...Nyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Ezúttal egy olyan fogással kedvezünk a vegetáriánusoknak, ami után még a húsimádók is garantáltan megnyalják az ujjukat. Pláne, ha az ajánlott vörösbor odakerül mellé párba.

Felejthetetlen karácsonyi menük #11: boros gyümölcs és gyümölcsös bor

Felejthetetlen karácsonyi menük #11: boros gyümölcs és gyümölcsös borNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Ma bor és étel tökéletes szimbiózisának lehetünk tanúi, hiszen a borból már a főzés során is fel kell használnod. De nem úgy, ahogy gondolod!  

Felejthetetlen karácsonyi menük #9: konfitált nyúl és "zsályás" bor

Felejthetetlen karácsonyi menük #9: konfitált nyúl és \Nyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Jöjjön most egy fenséges nyúl és egy több szempontból különleges cabernet franc!
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
05. 28. - 05. 30.

WSET középfok - WSET® Level 2 Award in Wines

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
06. 04. - 06. 06.

WSET középfok - Párlat tanfolyam

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
EgyébEgyéb
12. 29.

Pezsgő és Aszú

InterContinental Budapest, BudapestInterContinental Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
06. 04. - 06. 06.

Borkollégium középfok - Nemzetközi borismeret 1.

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
04. 30.

Olaszország - mesterkurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
04. 16. - 04. 25.

Borkollégium felsőfok - Nemzetközi borismeret 2.

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 15.

Húsimádóknak

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
05. 20.

Ízelítő kurzus extra

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
07. 03.

Buborék Világ

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
06. 23.

Párlat Ízelítő

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
EgyébEgyéb
Fröccs
április 19.
Az Oscar-gálák séfje Budapesten nyit éttermet
április 17.
Formára, dizájnra egyaránt példa nélküli borcsomagolás került forgalomba - FOTÓ
április 14.
40 millió forintot fizetettek egy borászat meglátogatásáért
április 12.
Unicumot ötvözték a kávéval, ez lett belőle...
április 08.
3,5 millió liter a kocsmákból visszamaradt sörnek találtak új helyet
április 06.
Magyar aranyérem a Chardonnay-világbajnokságon
március 31.
Egy tanulmány szerint 2035-re leszokunk a húsról

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás