Te is vörösboros vagy? November 25-én a Bordói Novemberen a helyed!

Winelovers
2023. október 09., 15:38


Október 13-ig elérhetőek a pre-early bird jegyek.
Te is vörösboros vagy? November 25-én a Bordói Novemberen a helyed!
Nem véletlen, hogy a vörösborok iránti magyar fogyasztói lelkesedés töretlen: a hazai borászok évről évre csodás tételekkel örvendeztetnek meg minket. A bordói fajták népszerűsége a világon mindenhol állandó, bár kétségtelen, hogy az elmúlt években sok hangsúlyeltolódás történt a házasítások készítése során. A nagy vörösekre is igaz, hogy mind a fogyasztók, mint a borversenyek bírái a gyümölcsöt keresik bennük, hiszen ez a lényegük, és a fahordós jegyek ezt a gyümölcsösséget inkább csak megtámogatják. A borok könnyedebb, elegánsabb változata fogyaszthatóbb borokat ad, és ez a nemzetközi trendeknek is jobban megfelel. A gyümölcs hangsúlyozásával a különböző terroir-ok jobban megjelennek a borban, így aromáikban még nagyobb változatosságot mutatnak.
 
A Bordói Novemberen feltérképezheted, hol tartanak a magyar bordói házasítások a világ etalonjának számító bordói házasítások sorában. Vedd meg kedvezményes jegyed az év legvörösebb kóstolójára október 13-ig.
 
Te is vörösboros vagy? November 25-én a Bordói Novemberen a helyed!
 
Vannak kérdéseid? Megválaszoljuk!
 

1. Milyen borokat kóstolhatok meg a Bordói Novemberen a jegyem áráért?

 
Több, mint 60 borászat 150 borát kóstolhatod meg a rendezvényen egyetlen belépőjegy áráért, amely október 13-ig még pre-early bird áron vásárolható meg. Villányból és Egerből érkeznek a legtöbben, de lesznek szekszárdi, soproni, balatoni és pannonhalmi vörösborok is. Ott lesz többek között a Bodor Borászat, akinek a 2016-os cabernet sauvignon-ja a Grand Gold mellett a Legjobb tanninhangsúlyos vörösbor és a Best of Cabernet sauvignon medált is elnyerte a Winelovers Wine Awards 2023-on. A Winelovers Top 100-ba bekerülő borászatok közül találkozhatunk az egri Attila Pince és Thummerer Pincészet, a villányi Vinatus Pincészet, Jammertal Borbirtok vagy a Maul Zsolt Prémium Winery boraival, Sopronból a Winelife Borászattal, vagy a Pannonhalmi Főapátság Pincészettel. Nézd meg az összes réstvevő pincészetet!
 

2. Általában sok bort kóstolok, lesznek különleges tételek is, amiért érdemes jegyet vennem?

 
A Bordói November csúcsbor termében felár ellenében minden évben van lehetőség kiemelkedő tételek elmélyült kóstolására. Igazi csemegékre, nehezebben beszerezhető borok megismerésére nyílik itt lehetőséged. 
 

3. Szakmai programok is lesznek?

 
Az érdeklődők szórakoztató, ingyenes pop-up előadásokon is megerősíthetik tudásukat a borokról, a borkészítési eljárásokról vagy egy pincészet kiemelkedő tételeiről. Nézz be mindenképp, ha a tapasztalatszerzés mellé az elméletet is hozzá tennéd!
 
Te is vörösboros vagy? November 25-én a Bordói Novemberen a helyed!
 

4. Szeretek elvonulni borkóstolás közben, erre is lesz lehetőségem?

 
Ha csendesebb körülmények között kóstolnál, a VIP jegyek valamelyike tökéletes lesz számodra. Válassz a Standard, a Prémium vagy az ALL-IN VIP jegyek közül, amelyek mindegyike plusz tételek kóstolását, ajándék bort, és egyéb extrákat tartalmaz. Részletek.
 

5. Tavaly visszanyertem a jegyem árát tombolán: idén is lesznek nyeremények?

 
A tombola elmaradhatatlan része egy Winelovers rendezvénynek. A nyeremények összértéke idén eléri az 1.000.000 Ft-ot. A helyszínen vásárolt tombolajegyekért cserébe az Onyx Étterembe szóló 180 000 Ft értékű vacsorautalványt, Borkollégium kurzus-, valamint Winelovers Webshop ajándékutalványokat nyerhetsz. Emellett 40 darab prémium bor is kisorsolásra kerül, többek között olyan tételek, mint a Maul Zsolt Virgo 2018 tétele 120 ezer Ft értékben, a 25 ezer forint értékű Malatinszky Kúria Cabernet Franc 2013, vagy a Günzer Tamás Bocor Grandior Merlot 2020 bora 22 ezer Ft értékben.
 
Te is vörösboros vagy? November 25-én a Bordói Novemberen a helyed!
 
Habozol még?
 
Olvass bele korábbi beszámolóinkba, és garantáltan megjön a kedved! Ne késd le a pre-early bird jegyeket!
 

 
Winelovers borok az olvasás mellé