Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Magyarország 937 pontján rejtettünk el kincset!

Magyarország 937 pontján rejtettünk el kincset!A Google Maps segítségével most két klikkeléssel láthatod, hol tudod megvásárolni a közeledben a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor magazint.

Az arany, az élet vize, citrom, gleccserek és a pohármelegítés rejtélyei

Az arany, az élet vize, citrom, gleccserek és a pohármelegítés rejtélyeiPárlatokkal előbb-utóbb mindenki találkozik. Van, akit elrettent az első rossz élmény, mások rákapnak, de csak kevesen vállalkoznak jobban megismerni a számtalan változatát. Pedig érdemes és most már akár egy este alatt is van lehetőség az alapok elsajátítására.

Nagy párlat szótár – a leggyakoribb kifejezések és jelentésük

Nagy párlat szótár – a leggyakoribb kifejezések és jelentésükA párlat elnevezés egy gyűjtőfogalom, hiszen a pálinkától a vodkán át rengeteg különböző ital beletartozik (egészen pontosan minden, ami lepárlással készül). Vannak azonban szakkifejezések, amik típustól függetlenül minden palackon megjelenhetnek, így nem árt tisztában lenni a jelentésükkel.

Bemutatkoznak a Borkollégium oktatói: Petzold Attila, a pálinkaguru

Bemutatkoznak a Borkollégium oktatói: Petzold Attila, a pálinkaguruHosszú utat járt be Petzold Attila, amíg  az eredeti szakmájától eljutott addig, hogy ma ő Magyarország talán legfelkészültebb pálinkaszakértője és többek között párlatkurzusokat tart az ország egyik elismert boros iskolájában.

Petzold Attila: Teremtsünk hagyományt a pálinkakultúrában!

Petzold Attila: Teremtsünk hagyományt a pálinkakultúrában!Interjú - Borászként szerzett diplomát, majd több évet eltöltött a Magyar Borok Házában sommelier-ként, de a szakma leginkább a Brill Pálinkaház emblematikus figurájaként tekint rá. Magyarország egyik legelismertebb pálinka- és párlatszakértőjével, Petzold Attilával beszélgettünk.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
05. 11.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 25.

Párlat Ízelítő

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
EgyébEgyéb
06. 18. - 06. 20.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 07.

A világ vörösborai 3.

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
05. 27.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 08.

Bevezetés a borkóstolásba

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
04. 24.

Bevezetés a borkóstolásba – Online kurzus, 8 tételes BORSORRAL

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
06. 10.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
06. 12.

Fűszerek világa

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
04. 27.

Párlat Ízelítő

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
EgyébEgyéb
Fröccs
április 19.
Az Oscar-gálák séfje Budapesten nyit éttermet
április 17.
Formára, dizájnra egyaránt példa nélküli borcsomagolás került forgalomba - FOTÓ
április 14.
40 millió forintot fizetettek egy borászat meglátogatásáért
április 12.
Unicumot ötvözték a kávéval, ez lett belőle...
április 08.
3,5 millió liter a kocsmákból visszamaradt sörnek találtak új helyet
április 06.
Magyar aranyérem a Chardonnay-világbajnokságon
március 31.
Egy tanulmány szerint 2035-re leszokunk a húsról

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás