A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Addig is kedvcsinálónak mutatunk neked két cikket a magazinból: az egyikben Koch Pálma fiatal borász mesél, a másikban Petzold Attila szakértő, a Borkollégium oktatója ad praktikus tanácsokat a borhibák, borbetegségek "kiszagolásával" kapcsolatban.
Szilveszter Tokaj-Hegyalján: ünnepi hangulat és borvidéki varázs
Francia iskola, magyar karakter: így születik a hazai bordói
Egy jó, hagyományos rajnai rizlingért nem kell Németországig menni – elég a Pannonhalmi borvidék felé venni az irányt
„A bor kultúra, élmény és felelősség”
A világ két legismertebb borvidéke: Bordeaux és Champagne
A szüret művészete: a Balaton mikroklímája és a bor minőségét meghatározó döntések
"A borok világa óriási, a folyamatos tanulás és felfedezés kulcsfontosságú" – Két németországi sommelier-rel beszélgettünk
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!