A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a borTalán ismerős az érzés, hogy miközben a magyar fogásokhoz már szinte csukott szemmel választod a bort - tudod, hogy egy jó bikavér vagy egy gyümölcsös kékfrankos tökéletes kísérője egy gulyásnak, míg egy könnyed, friss fehérbor feldobja a csirkés ételeket vagy a zöldséges fogásokat-, addig a nemzetközi konyhák világába lépve, az egzotikus fűszerek könnyen elbizonytalaníthatnak. Vajon milyen bor lesz a jó választás a fűszeres thai curryhez, a japán miso leveshez vagy a görög mezze tálhoz?
Thai gasztroparádé az AndrássynOpening - Alacsony kalóriájú öntetek, mint az édes savanyú, grillezett cuccok, trópusi gyümölcsök, tészták, rizs, európai és kínai gyökerek. Na, kb. ez a thai konyha címszavakban. De, hogy mindebből miként kell vérprofi, autentikus kaját "wokozni", arra az Andrássy út elején található Kaeng Som Tom Yum, a napokban történt megnyitásának ténye ad választ