Fröccs

Key-account munkatársat keres a Winelovers borkereskedelmi és tanácsadás területen

Szeptember 29. 11:44
Érdekel a borok világa? Véredben van a kereskedelem és az értékesítés? Tudsz személyre szabott módon különböző üzleti partnerekkel foglalkozni? Tudod mit jelent a feladat és eredményorientált munkavégzés?
 
4 IGEN válasz esetén a Winelovers & Borkollégium borkereskedő és key account feladatai Téged várnak!
 
Amit biztosan csinálnod kell:
 • horeca szektor borvásárlási igényeinek felkutatása és kiszolgálása
 • horeca szektor számára oktatási és tréning szolgáltatások értékesítése 
 • cégek és kiemelt magánvevők (mint végfogyasztók) borvásárlási igényeinek személyre szabott kiszolgálása
 • retail szektor (borszaküzletek, borbárok) borvásárlási igényeinek felkutatása és kiszolgálása
 • retail szektor (borszaküzletek, borbárok) számára kiegészítő termékek és szolgáltatások népszerűsítése (kóstolók, tanfolyamok)
 • Winelovers Selection borcsalád piaci fejlesztése
 • rendezvényszervezők borvásárlási igényeinek felkutatása és kiszolgálása
 • havi riporting
 
Key-account munkatársat keres a Winelovers borkereskedelmi és tanácsadás területen
 
Amit NEM kell csinálnod:
diszkont, valamint szuper- és hipermarket áruházaknak borokat értékesítened
vidékre járnod
 
Elvárás:
 
 • legalább 3 éves kereskedői, értékesítői, vagy account pozícióban szerzett tapasztalat
 • motiváltság, intelligens és önálló munkavégzésre való képesség
 • stabil angol nyelvtudás
 • „B” kategóriás jogosítvány
 
Előnyt jelent:
 • korábbi értékesítési tapasztalat hasonló területen
 • boros affinitás
 • meglévő kapcsolatrendszer
 • a MiniCRM ismerete
 
Amit kínálunk:
 • jó munkahelyi körülményeket és eszközöket
 • erős marketing, média és képzési támogatást a munkádhoz
 • stabil fix alapfizetést és 
 • forgalmi célok teljesítéséhez kötött bónuszt negyed- vagy féléves bontásban
 • extra feladatokhoz kötött kiegészítő juttatásokat
 • tanulási lehetőséget a borok területén (kóstolás technika, WSET képzések, Wine Business kurzusok)
 • egy kihívásokkal teli feladatot 
 
Munkavégzés kezdete: megegyezés szerint
Jelentkezés módja: Önéletrajzodat és rövid bemutatkozó leveled az info@trinetymedia.hu címre várjuk.

 

Nyárzáró Szőlőskerti Party

Augusztus 29. 14:11
A Pezsgő & Brunch rendezvény után ismét egy mozgalmas eseménnyel jelentkezik az etyeki Rókusfalvy Birtok. Megkapó zenével és ínycsiklandó fogásokkal várnak mindenkit szeptember 2-án, 10:00 és 22:00 óra között a hagyományos Szőlőskerti Partyval. Főszerepben az ízek és a zene, ezért a Rókusfalvy Fogadó frissensült grillételei és a Rókusfalvy Birtok legjobb borai mellett két DJ produkciójába is belekóstolhatunk.
 
14:00 órakor DJ Bensky zenél a szőlőben, 17:00 órától pedig Høffmann b2b Colbora produkcióját hallhatjuk.
A kettő között, 15:00-kor - szigorúan pohárral a kézben - pedig pincetúrára indulhatunk.
 
Az esemény ingyenesen látogatható, de aki biztosítani szeretné az ülőhelyét, az az alábbi csomagok közül választhatja ki, vásárolhatja meg a számára megfelelőt:
 
VIP kanapé sarok 6 palackos bekészítéssel – maximum 6 főnek, 6 palackos borbekészítéssel Rókusfalvy termékekből, a szőlőskert kiemelt pontján.
 
VIP asztal – maximum 6 főnek, 6 palackos borbekészítéssel Rókusfalvy termékekből, a szőlőskert zártkörű teraszán.
 
Asztalfoglalás – maximum 6 főnek, 4 palackos borbekészítéssel Rókusfalvy termékekből a Birtok kül- vagy belterén – asztalfoglalás érkezési sorrendben.
 
A további pontos részletekért és foglalásért érdemes meglátogatni az esemény Facebook oldalát
 

A Winelovers Wine Awards a nemzetközi borversenyek legújabb generációja

Július 10. 14:40
A Winelovers Wine Awards a nemzetközi borversenyek legújabb generációját képviseli, és olyan célokat tűzött ki maga elé, amelyek túlmutatnak a hagyományos borversenyeken. Azért jött létre, hogy a kelet-közép-európai régió borainak valódi kiugrási lehetőséget adjon, az érmek jelentette marketingértéket kereskedelmi eredményekké konvertálja.
 
 
A borverseny mellékeseménye, a Winelovers-X – Experts, Exhibition, Exclusivity célja, hogy egy hatékony offline platformot hozzon létre a szakemberek számára: ezen az eseményen találkoztak idén is a szakértők, a sommelier-ek, a borkereskedők, a borászok - és természetesen a fogyasztók.
 
 „Mindannyian tudjuk, hogy a terméket előállítani és piacra dobni kevés. A piacok telítettek, miközben a borfogyasztás folyamatosan és jelentősen csökken világszerte – mondja Tábor István, a verseny alapító-tulajdonosa. – Azon bortermelők, akik a Winelovers Wine Awardsra beneveznek, ott eredményeket érnek el, és egyértelművé teszik, hogy aktívan és hatékonyan dolgoznak a nemzetközi sikereikért.

A Winelovers X-en szereplő borászatok bekerültek a Tasting Catalogue-ba, amelyet minden zsűritag számára elérhetővé tettek, a benne szereplő adatokkal megkönnyítve a kapcsolattartást az egyes szereplők között.

A bor ott a legjobb, ahol születik - Borindex, a borturisztikai weboldal

Június 13. 11:12
A Borindex, Magyarország egyik vezető borturisztikai weboldala, elviszi a borbarátokat és a borkultúra iránt érdeklődőket oda, ahol a borok születnek, vagyis a borászatokhoz. A fogyasztók számára ezzel megkönnyítik a választást, hiszen megkapnak minden szükséges információt a borászatokról. A pincészetek pedig kihasználhatják a digitalizáció előnyeit, és valóban már csak a borkészítéssel és vendégvárással kell törődniük.
 
A bor ott a legjobb, ahol születik - Borindex, a borturisztikai weboldal
 
A Borindexen több mint 200 borászat 250 borkóstolója közül válogathatnak az érdeklődők. A hazai siker után 2023-ban 4 új országban - köztük Ausztriában és Szlovákiában - indítják el az oldalt, amely természetesen így angol nyelven is elérhető lesz. Céljuk nem kevesebb, mint hogy több százezer borturista rajtuk keresztül találja meg a számára legjobb borkóstolót vagy egyéb boros eseményt.
 
A Borindexen foglalható borkóstolókat a borbarátok folyamatosan értékelik. Hamarosan kiosztják az első Borindex-díjakat, amelyek megmutatják, hogy melyik pincészeteknél szeretnek a legjobban kóstolni a látogatók.
 
További információk:
 
 

Szőlőskerti Party Etyeken

Május 15. 15:02
Aki az etyeki pincéket ismeri, az hallott már a Szőlőskerti Partyról, sőt valószínűleg élvezte is már annak utánozhatatlan hangulatát. Május 20-án jön a következő buli.
 
Megnyílnak a pincék, sok-sok finom borral várva téged. Rajtad áll: kistermelői és gourmet ínyenc falatokkal párosíthatod a kóstolt tételeket. A fő show-t ezúttal a zene viszi: a giccspartytól a deep house-on át több műfaj és fellépő csap zenebonát, köztük számos DJ is lesz a szőlőben. Vedd fel te is a ritmust, élvezd a tavaszt teljes pompájában az etyeki Gasztrosétányon!
 
 

A Kárpát-medence 5 legjobb borásza

április 18. 09:16
Április 21-én kiderül, hogy ki lesz közülük a Borászok Borásza.
 
Felvidék, Pannonhalma, Szekszárd, Tokaj és Villány a döntőben - lezajlott a Borászok Borásza elsőkörös voksolása, lássuk, hogy kik kerültek az ötös döntőbe, kikért izgulhatunk az április 21-i Díjátadógáláig.
 
A Borászok Borásza 50 fős jelöltlistáját március 3-án hozták nyilvánosságra és azzal egyidőben, a Borászok Borásza Kóstoló Körön el is indították az elsőkörös szavazást. A díj már jól ismert szabályai szerint a döntés joga az ötven jelölt kezében van, ők választják meg maguk közül – kétfordulós választási rendszerben – a Borászok Borászát. Az első fordulós szavazatok összesítése után növekvő izgalomra számíthatunk a Felvidéken, Pannonhalmán, Szekszárdon, Tokajban és Villányban is, innen származnak, itt alkotnak ugyanis a döntősök.
 
BÁRDOS SAROLTA, BOTT FRIGYES, HEIMANN ZOLTÁN, IPACS SZABÓ ISTVÁN és LIPTAI ZSOLT; olyan nevek, akik méltán kerültek a döntőbe, és minden bizonnyal mindnyájan érdemesek a végső győzelemre is. A döntős névsor kihirdetése előtt a díjat gondozó Vinum Praemium Alapítvány már el is indította a voksolás második fordulóját, ahol értelemszerűen ezúttal is az ötveneknek van szavazati joguk, ők választják meg a végső győztest.  
 
A Kárpát-medence 5 legjobb borásza
 
A legjobb borászok közössége a civilekre és az „utánpótlásra” is gondolva minden évben megválasztja a Borászok Barátját és a Jövő Borászát is. A 2012-ben elindított Borászok Barátja díjat olyan civil személyiség kaphatja meg, aki tevékenységével kiemelkedő mértékben képviseli a magyar bor érdekeit és nagyban segíti a magyar borászok munkáját. Idén a következő személyiségeket jelölték a díjra (abc sorrend): AMBRUS LAJOS (József Attila-díjas író, szőlőbirtokos, a Food&Wine vendégszerzője), IPACS GÉZA (a borvilág ikonikus grafikusa), KÉZDY DÁNIEL (borgyűjtő, borkereskedő, borszakíró), KLING JÓZSEF (borszakíró, a Gusto főszerkesztője), KOVACSIK TAMÁS (az Aszú Étterem borértő tulajdonosa) és RIPKA GERGELY (Borszakíró, a Táncoló Medve és a Tokaj Guide szerzője).
 
A Jövő Borásza Ösztöndíjra borász hallgatók pályázhatnak és többek között 1.000.000 forintot lehet nyerni külföldi szakmai gyakorlatra. 
Április 21-én kiderül, hogy ki kapja a Jövő Borásza Ösztöndíjat, hogy kit választanak Borászok Barátjává és ki lesz a 17. Borászok Borásza!
 
 

Jön a legendás TAVASZI PIKNIK

április 05. 18:13
A rutinos Etyek rajongók biztosan számos fantasztikus emléket őriznek a legendás Tavaszi Piknikről, de nem csak rájuk számítanak a szervezők: akik még csak hírből hallottak a Piknikről, azoknak április 15-16-án kiváló lehetőség adódik, hogy megízleljék Budapest szőlőskertjének hangulatát!
 
A tavaszi szél vidámságot áraszt, a helyi vendégvárók pedig a szokásos vendégszeretettel és házias ízekkel várják az érdeklődőket, a pincesorra vágyókat. Élvezzétek a tájat, az éledő természetet, és sétálj végig a Gasztrosétányon. Ami biztosan lesz: finom borok, jó hangulat, zene, tulipánok, frissensült ez-az, kézműves szörpök és zongorafestő performansz, valamint minden kiemelkedő környéki pincészet és kistermelő legjava. Piknikezz te is Etyeken, ismerkedj meg új ízekkel, és szakadj ki a hétköznapokból. Itt nézheted meg, mit kínálnak a Gasztrosétány vendégvárói.

Jön a legendás TAVASZI PIKNIK

Borász a Kanapén: Interaktív Wine- és Soul Coaching Frittmann Péterrel

Március 24. 11:44
A W&S nem egy lakásétterem, nem egy borkóstoló, nem workshop és nem egy drámacsoport. De egy kicsit mégis mindegyik! 
 
A vendégek 4 órára maguk mögött hagyják a város zaját, a munkahelyi stresszt, mert ez az este csak róluk szól. Tapasztalt coach segítségével aktuális dilemmák, elakadások kerülnek a boros asztalra, amit a csoport erejével nyitogatnak a szervezők, és próbálják megtalálni a megoldókulcsot. 
 
A „Borász a kanapén!” programsorozat keretében egy-egy borász csatlakozik a „lélekmelegítéshez”, nemcsak kiváló borsorral, de őszinte önismereti  gondolatokkal. Az első vendég Frittmann Pétert lesz, a további alkalmakon pedig Vesztergombi Csaba és Söptei Zsolt következik.
 
Borász a Kanapén: Interaktív Wine- és Soul Coaching Frittmann Péterrel
 
Péter választott témája: Karrier & párkapcsolat – az egyensúlyozás művészete
 
Az esemény várható menetrendje: 
• 18:30 – 18:45: Érkezés
• 18:45 – 19:00: Welcome Buborék! - Frittman Ezerjó Pezsgő Brut 2019 (20 hónap seprőn) 
• 19:00 – 19:15: Üljünk le a kanapéra: bemutatkozás, játékszabályok, dilemmák 
• 19:15 – 20:15: Első rész - A coach kérdez ... – Frittmann Irsai Selection 2022 (csupa mészkő)
• 20:15 – 21:00: Frissítő Szünet – Komoly fehérek párbaja: FPV (Fittmann Prémium Válogatás) – Ezerjó 2018 vs.  Generosa 2018 
• 21:00 – 22:00: Második rész - még több kérdés, még több válasz, és a nagy bomba: Grand Selection Tiara 2019 (Cabernet Franc – Merlot – Kékfrankos csak a legjobb évjáratokban) 
• 22:00 – 22:15: Esemény lezárása, nyereményjáték, búcsú 
 
Jelentkezés e-mailben: invinolidia@gmail.com email címen.
Ára: 19.900 Ft (3in1 Special elérhető – írj!) 
 
Lemondás 48 órával az esemény megkezdése előtt. 
Létszám: min. 4 fő, max. 7 fő
 

Március 18-án Dűlőbisztró Etyeken

Március 14. 10:54
Mostantól hivatalos: a barátságos idő és az új energiák Etyekre is megérkeztek. Ennek örömére márciusban Dűlőbisztró pikniket tartanak a helyiek, amelyre a szokásos vendégszeretettel és finomságokkal készülnek. A főszerep a tűzön készült falatoké, a BBQ-é és a grillé lesz, amelyek mellé több helyről lüktető ritmusok, táncra perdítő dallamok szólnak. Vegetáriánus vendégeinkről sem feledkezünk meg: sajttálak, pizzák és mártogatósok is készülnek a Gasztrosétányon. Kóstolj újabb és újabb borokat a virágos fröccstől a komoly vörösekig, koccints velük egy új kezdetre, és frissülj fel a télbúcsúztató Etyeki Pikniken!
 
Március 18-án Dűlőbisztró Etyeken