A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Francia iskola, magyar karakter: így születik a hazai bordói
"Már most a következő Winelovers 100-at várom"
Ne hagyd veszni az őszi hétvégéket! Négy boros kiruccanás a hűvösebb napokra
5 dolog, amit nem tudtál Ifj. Gál Tiborról, az idei év Borászok Borászáról
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló