Latin fiestával ünneplik az ötödik Gere Jazz Fesztivált

Borászportál
2016. június 07., 11:05


Ki hitte volna, hogy idén már öt éves a Gere Jazz Fesztivál?! Villány egyik leghangulatosabb nyári bulija latin fiestával ünnepel, ahol a sztárvendég a Matt Bianco alapítója, énekese lesz, aki új csapatával érkezik az egyik legnépszerűbb hazai borvidékre.
Latin fiestával ünneplik az ötödik Gere Jazz Fesztivált
A latin fiesta tematikája köré épült, idei Gere Jazz Fesztiválon illatok, ízek, zamatok keverednek pezsdítő dallamokkal és varázslatos látvánnyal – no meg pazar borokkal! A vendégek képzeletben egy Villány mediterrán levegőjénél is forróbb világba repülhetnek egy gardenparti keretein belül, aminek ezúttal is a Gere Attila Pincészetének kertje biztosít helyszínt.
 
Latin fiestával ünneplik az ötödik Gere Jazz Fesztivált
 
Az évfordulós fesztivál idei sztárja a Matt Bianco nevet viselő formáció alapítója és énekese, Mark Reilly, aki a hollandiai New Cool Collective zenekarral társult, hogy közösen rögzítsék a 2016 elején megjelent „The Things You Love” című stúdióalbumot. Villányban megszólalnak a frissen kiadott lemez válogatott szerzeményei, amelyeket lépten-nyomon megközölnek a kultikus Matt Bianco zenekar legnagyobb világslágerei, mint a „Whose Side Are You On?”, a „More Than I Can Bear”, a „Half A Minute” vagy a „Get Out Of Your Lazy Bed”. A kilenctagúvá bővült együttes ezen felállása és műsora Magyarországon az V. Gere Jazz Fesztiválon debütál. 
 

 

Íme a részletes program:

 
2016. június 10., péntek
 
  • 18:00 Kapunyitás
  • 19:00 Enyedi Sugárka JazzTett
  • 21:00 Ricardo Salsa Club
 
2016. június 11., szombat
 
  • 17:00 Kapunyitás
  • 18:00 Pátkai Rozina Quintet
  • 20:00 Barrio Latino
  • 22:00 Matt Bianco (Mark Reilly) & New Cool Collective
Winelovers borok az olvasás mellé