Az összes boros program egy helyen, a zsebedben

Borászportál
2017. január 26., 17:00


Az idei év számos újítást tartogat a borkedvelőknek, köztük az egyik leghasznosabb (szerintünk) a megújult Bornaptár!
Az összes boros program egy helyen, a zsebedben
Megannyi boros program, megannyi városban, de sosem tudod, hogy hova és miért érdemes elmenni? Ma bemutatkozott az új Bornaptár, ahol végre kedved szerint válogathatsz például a térképes programkeresővel vagy keresőszavak alapján. Az új felületen sokkal egyszerűbb az események keresése és kiválasztása, továbbá sokkal modernebb és átláthatóbb is az új köntös. Ráadásul, "tipp" felirattal ellátva folyamatosan válogatunk nektek a mi kedvenc programjaink közül!
 
A Bornaptárba akár te magad is ingyenesen feltölthetsz bármilyen boros témájú programot (amiket saját kezűleg módosíthatsz is)! Ehhez szintén csupán regisztrációra van szükséged.
 
 
Az összes boros program egy helyen, a zsebedben
 
 
Bónusz: regisztráció és belépés után akár személyre szabott programajánló hírlevelet is létrehozhatsz magadnak az érdeklődési köröd alapján. Legyen az egy város, egy pincészet, vagy egy eseménytípus, ami érdekel, a fontos kulcsszavakat beírva könnyedén így a hírlevél fiókodba kaphatod a nekedvaló rendezvényeket.
 
Ezen kívül mostantól mi is minden csütörtökön hírlevélben szedjük össze a hétvége legizgibb boros programjait, hogy tényleg ne maradj le semmiről! Ha már korábban feliratkoztál a Borászportál hírleveleire, automatikusan kapni fogod legfrissebb programajánlóinkat, ha pedig még nem, akkor megteheted IDE kattintva!

Mostantól tehát minden jó kóstolót, borvacsorát, túrát a számítógépeden vagy az okostelefonodon tudhatsz, a zsebedben. Ebből te sem maradnál ki, igaz? IDE kattintva indulhat is a legjobb boros élmények felkutatása!
 
* A Bornaptár tesztidőszakkal indul, és az esetlegesen felmerülő hibákat folyamatosan javítjuk. Észrevételeiteket pedig szívesen fogadjuk az info@boraszportal.hu címen!
 
Winelovers borok az olvasás mellé