Bolondos címkék

Ribáry Manuéla
2017. április 01., 14:21


Gyűjtöttünk nektek néhány bolondos címkéjű bort április elsejére, amit persze meg is kóstolhattok. Legyetek ma egy kicsit ti is bolondok és merítsetek ihletet egy kedves kis tréfához.
Bolondos címkék
1. Ti tudjátok, hogy pontosan hol túr a kurta farkú malac? 
 
 
2. Egy korty Red Pitt a Pittnauertől? Legalább olyan komplex ez a bor, mint az érett korú ám jelenleg szingli Brad Pitt.  
 
 

@bitethemango által megosztott bejegyzés,

 
 
Tudtad?
Az első internetes április 1-jei tréfa valószínűleg 1984-ből származik, amikor a holland Piet Beertema azt terjesztette el a világhálón: a Szovjetunió csatlakozni akar a mai internetes fórumok elődjének tekintett usenet hálózathoz. A csatlakozás 7 év múlva tényleg megvalósult, úgyhogy óvatosan az ilyen jellegű tréfákkal! 
 
3. Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne legyek kemény? A Hetényi Fuxli 2013-as bora mellett kihagyhatatlan a What does the fox say. Hallgasd meg te is. Most!
 
Bolondos címkék
 
4. Az utazás a bolondok paradicsoma. Na keresd meg gyorsan az útleveledet, mert a beszállókártyád már ott van a boroscímkén. 
 
Bolondos címkék
 
5. Ha megkérnéd életed párját, hogy legyen a feleséged, de nincs hozzá elég bátorságod, akkor engedd, hogy a boros címkéd beszéljen helyetted! Karikázz, kérdezz és várd az igent!
 
Bolondos címkék
 
 
6. Ebből a meseszép varrott címkéjű Csetvei Királyleánykból, csak 100 palack készült. Ha van még szaladj és kóstold meg, csak a végén ne a mosógépben végezze!
 
Bolondos címkék
 
Április elseje hagyományosan a bolondok, pontosabban a bolondozások napja, amikor bárki a legképtelenebb tréfát űzheti embertársaival. Ezen a napon ajánlatos még a sajtó, a rádió, a televízió és a világháló híreit is fenntartással kezelni.
 
7. Marily Monroe élt, él és élni fog! 
 
Bolondos címkék
 
8. Ha a barátok figyelmeztetése nem lenne elég... Ne használd ezt a bort arra, hogy áthívod az exedet és azt reméled néhány pohár után már egy békítő szexszel az ágyban fogtok kikötni és másnap reggeltől újra együtt lesztek, mint két gerle pár. Rengeteg minőségi szőlő adta az életetét ezért a borért, tiszteld meg hát őket!
 
Bolondos címkék
 
9. Igen van az a pillanat, amikor szükség van anyura, de mielőtt hívnád és rányomnál a gyorstárcsázó gombra, kóstold meg ezt! Spórolj a telefonszámlával és a nyafogással!
 
Bolondos címkék
 
10. Tanuld meg, hogy az életedre vonatkozólag nem csak a life coach-od adhat iránymutatást! Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen ütős címke mennyivel olcsóbb.
 
Bolondos címkék
Winelovers borok az olvasás mellé