Itt az új Borra-való dal!

Borászportál
2014. március 17., 13:32


Bordal – A Borra-Való együttes a hazai borfesztiválok egyre gyakoribb vendége immár 2011 óta. A vidám, hangulatos bordalokat és borverseket előadó csapatnak itt az új – az eddigiekhez képest kissé szokatlan –dala, a Bonchidai menyecskék remix!
Itt az új Borra-való dal!
 
Itt az új Borra-való dal!
A zenekar 2011-ben alakult, és azonnal nekiláttak a dalok megírásának. A saját szerzemények mellett persze klasszikusokat is játszik a csapat, amelyek leginkább pincekoncertekre, jóízű borozgatás mellé ajánlottak. Az együttes (Almár "Almátka" Judit énekes, Balázs „Sauvignon Blanc” Gergő hegedűs-mindenes, Káptalan „Irsai Olivér” András gitáros valamint a Perger „Don Gusztavító Cabernet Sauvignon” Guszty ütős) tavaly fellépett többek között a Győri és a Csongrád Bornapokon, a Tapolcai Ünnepi Napokon, a Siofolk fesztiválon, Hajóson a fröccsfesztiválon, a Marcali borfesztiválon, a Monori pincefesztiválon, az Egri Korona Borházban, vagy a Budai Várban a Húsvéti Sokadalmon.
Itt az új Borra-való dal!
A bordalokat és borverseket játszó csapat első sorban népzenei hangzással szólal meg, ezért újdonság a Bonchidai menyecskék boros verziójának remixe.
 
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé