Jön a szerelmesek legnagyobb borkóstolója!

(X)
2015. január 28., 10:32


Február 14-én Valentin-napi meglepetésekkel várja a borkedvelőket a Borjour Magnum. A különleges kóstolón a bemutatott több, mint 600 féle bor mellett illatmintás tesztek, és egy romantikus borsor is lesz.
Jön a szerelmesek legnagyobb borkóstolója!
Fotó: Borjour Facebook
Az ország legnagyobb borkóstolóját szervezi a Borjour. Február 14-én, a Millenáris két csarnokában 220 borászat és 30 gasztronómiai kiállító mutatja be borait és termékeit. Az eseményen a vendégek a belépő megváltása után szabadon, korlátlanul kóstolhatnak a kiállított több, mint 600 borból, délután 4-től este 10 óráig, ezután pedig záró parti veszi kezdetét.
 
Az idén Valentin-napi újításokkal is készülnek a szervezők: a kiállítók között ezúttal virágkereskedők is megjelennek, valamint a rendezvény része lesz egy Valentin-szalon, ahol borkaszinó játékok, illatmintás tesztek várják a vendégeket, továbbá egy „romantikus borsor” olyan beszédes nevű borok végigkóstolásával, mint az Első szerelem, a Flört vagy a Szenvedélyes Hétköznapok...
 
Jön a szerelmesek legnagyobb borkóstolója!
Fotó: Borjour Facebook
A Borjour Magnum a tíz évvel ezelőtt elindult Borjour kóstolósorozat legnagyobb állomása, melyet az idén hatodik alkalommal szerveznek meg. Mára a rendezvény az ország egyik legfontosabb magyar boreseményévé vált, melyen a kis és közepes családi borászatoknak is lehetőségük nyílik a szakma és a nagyközönség előtti bemutatkozásra.
A szervezők rádióműsora, a Borjour bormagazin a 90.9 Jazzyn hallható keddenként 19 órától, melyben a műsorvezetők hétről hétre élőben tesztelik borász vendégeikkel a magyar borászatok legújabb tételeit.
 
A Borjour Magnumra jegyek elővételben online a Borjour oldalán, illetve nyolc budapesti borbárban és kereskedésben kaphatók.
 
További információk: www.borjour.hu és info@borjour.hu
Winelovers borok az olvasás mellé