Úgy tűnik tényleg nem blöff a macskabor

Brezóczki Barbara
2016. július 02., 09:05


Ami az elmúlt egy évet illeti, számos innovatív megoldással lepett meg minket a borszakma. Okos borosüveg, kék bor és egy macskákkal teli borbár. Mi jöhet még? Higgyük el, van még tovább!
Úgy tűnik tényleg nem blöff a macskabor
Forrás: Thedrinksbusiness.com
Az Apollo Peak csapat macskák iránti rajongása szinte már megbotránkoztató, de mindenképpen a túlzás kategóriájába esik. Legújabb ötletük egy kifejezetten macskáknak szánt alkoholmentes bor. Kétféle kiszerelésben, és kétféle ízben kapható: a fehér a MosCATo, a vörös pedig a Pinot Meow nevet viseli. A termék, csak megjelenésében hasonlít egy borra, azonban elkészítése inkább a teáéhoz hasonló.
 
Mivel a „bor” természetes összetevőket tartalmaz, emberek és macskák egyaránt fogyaszthatják. Egy kis macskamenta és víz képezi az alapját, a fehérben sárgarépa, a vörösben pedig cékla található - hiszen cicánk egészsége mindennél fontosabb. 
 
Úgy tűnik tényleg nem blöff a macskabor
Forrás: Bustle.com

Mint minden nagy sztori, ez a vállalkozás is csak szórakozásnak indult tavaly novemberben, mostanra viszont minden macskaszerető számára elérhetővé vált a legújabb szórakozási forma; cicával borozni.
 
Azt szeretnénk, ha a fogyasztó is érezné, hogy ez valóban egy bor, és bátran koccinthat házi kedvencével
 
mondták el az alapítók. 
 
Már nem ez az első bor a piacon, aminek a macskák voltak a célcsoportjai. 2013-ban megkísérelték a Nyan Nyan Nouveau névre hallgató macskabor bevezetését, amit cabernet sauvignon levéből, egy kis vitaminból és vízből állítottak elő. 
 
Úgy tűnik tényleg nem blöff a macskabor
Forrás: Food.detik.com
 
Ha valaki esetleg vásárlásra adná a fejét, online megteheti. Javasolt a felbontását követően hűtőben tárolni - vagy egyből elfogyasztani! Egy üveg  „bor” a kisebbik méretből megközelítőleg 5 dollárba kerül, a nagyobb kiszerlés pedig 12 dollárnak felel meg. 
 
Winelovers borok az olvasás mellé