Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Muzeális borokat kóstolhatsz péntek este az egyik legnagyobb hazai élő borászlegendával

Muzeális borokat kóstolhatsz péntek este az egyik legnagyobb hazai élő borászlegendával2020. július 24-én kinyílik a Hilltop bormúzeum trezorja az érdeklődők előtt. Itt őrzik a több, mint negyed évszázaddal ezelőtti első szüret (1993) óta gyűjtött palackokat. Egy olyan eseményre invitálnak most Téged is, ahol ezeket a kis szériában, 20, maximum 200 palackos tételben megvásárolható bortörténelmi tételeket kóstolhatod meg Kamocsay Ákos főborász vezetésével. Borértőknek és borkedvelőknek egyaránt tartogat izgalmakat ez a nem mindennapi esemény.  

Még mindig menő és gazdaságos online tanulni a borról

Még mindig menő és gazdaságos online tanulni a borrólFedezd fel a virtuális borkóstolás világát, tanulj otthon egyetlen laptop segítségével! Tanácsot is adunk, hogyan tedd!

Felhívás: borverseny projektvezetőt, teszt koordinátort keresünk

Felhívás: borverseny projektvezetőt, teszt koordinátort keresünkVezető borpiaci szereplő borversenyéhez (Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor) projektvezetőt keres 2020 áprilisától júliusig.

5+1 bor, amit meg kell kóstolnod az Olaszrizling Októberen

5+1 bor, amit meg kell kóstolnod az Olaszrizling Októberen Akik ugyanannyira szeretik az olaszrizlinget – és a rajnai rizlinget – mint mi, azoknak októberben már kötelező programnak számít a közelgő Olaszrizling Október Nagykóstoló. És ha te sem szeretnél elveszni a közel 200 bor kavalkádjában, javasoljuk, érkezz konkrét tervvel. Mint ezúttal mi.

Nyakunkon a szüret, egyre több a program

Nyakunkon a szüret, egyre több a programEz a hét is elérkezett; lassan búcsút veszünk a nyártól és rákészülünk a szüretre. De semmi pánik, ugyanis boros programokból a nyár végeztével sem lesz hiány, úgyhogy elő a party szerelésekkel, mert a héten bőven lesz hol ünnepeljetek – természetesen jó borok kíséretében!

Kezdjük az alapoknál az ismerkedést!

Kezdjük az alapoknál az ismerkedést!Az ember úgy születik, hogy tejet iszik. Aztán, amikor kamaszodik, a közbülső tej-kakaó-kóla-szörp variációkról kezd áttérni a különböző alkoholos italok kipróbálására, leggyakrabban kíváncsiságból, a haverok hatására.

Márciusi Bárdos – Berecz borvacsora az Araz étteremben

Márciusi Bárdos – Berecz borvacsora az Araz étterembenMárciusban, a nőnap apropóján ismét két női borász kiváló borait kóstolhattuk meg az Araz étteremben egy újabb remek borvacsora keretében. Mindkét pince a tokaji borvidéken található: Bárdos Sarolta a bodrogkeresztúri Nobilis szőlőbirtokról, Berecz Stephanie a tarcali Kikelet Pincéből érkezett.  

Könnyű vörösborok bemutatkozása

Könnyű vörösborok bemutatkozásaA Borkollégium kóstolósorozatának újabb állomásán Vancsik Ivett nemzetközi borakadémikus vezetett be minket a könnyű vörösborok nem is olyan könnyű világába.

Munka után jó merítést kaptunk Tokajból

Munka után jó merítést kaptunk TokajbólEgy hideg, késő őszi éjszakán mitől lehetne jobban átmelegedni, mint egy sor tokaji bortól? A szép színek, különleges és édes ízek ilyenkor még inkább feltöltenek. Amikor beléptem a Pesti Vígadóba, egy igazi mesevilágba csöppentem a hideg novemberből.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
Fröccs
január 21.
Megszületett az első "vakcinabor"
Megszületett az első \
január 18.
Magyar siker egy francia pezsgőversenyen
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás