A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás



A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Tippek a tökéletes felszolgálási hőmérséklethez - Ezen a hőfokon hozza legjobb formáját a kedvenc borod!
Még mindig a borvidékek bűvöletében élünk, pedig az eredetvédelemben sokkal nagyobb lehetőségek vannak
Borravaló: mikor, hogyan, mennyit?
A világ legidősebb italainak nyomába eredtünk
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló