Magkeverékek boros alkalmakra - Újdonság a bor-étel párosítás terén
A Mendula új termékcsaládja, az ötféle Wine Nuts magkeverék szuper finom és egészséges nassolnivaló borok mellé.
Ha nemzetközi konyháról van szó, tízből kilenc embernek bizonyára elsőként az olasz gasztronómia jut eszébe, és lássuk be, teljesen jogosan. Nagyon sok olasz étel van, ami nem igényel nagyon komoly „előképzettséget”, a megfelelő alapanyagokból szinte bárki csodákra képes. Az itáliai gasztronómia - az olasz borokhoz hasonlóan - ugyanakkor nagyon változatos is: minden tartománynak megvannak a saját kedvencei.
Március 20-a a macaron világnapja. Talán nem árulunk el nagy titkot, hogy a tökéletes étel-bor párosítások szakértői és kiötlői már régen felfedezték maguknak ezt a desszertet is. Következzen most 3 bor, amik remekül passzolnak a macaronok 3 kategóriájához.
Ha olyan jó hangulatban telnek Harmath Csaba órái a Borkollégiumban, mint egy vele folytatott beszélgetés, az már félsiker. Ráadásul a gasztronómia legkülönbözőbb területein szerzett nagy tapasztalatot, ezért is különösen meglepő, hogy mely kurzusokon oktat.