Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Gasztroújságírás és gasztromédia – Merre tartunk?

Gasztroújságírás és gasztromédia – Merre tartunk?Ezúttal rendhagyó cikkel jelentkezünk a bor- és gasztroújságírás témakörében. Az apropó egy rendkívül érdekes meetup, mely február 27-én került megrendezésre a Piqniq Budapest és a Nosalty jóvoltából. Az eseményen két nagyon informatív és elgondolkodtató előadás mellett sor került egy kerekasztalbeszélgetésre is, trendi témákkal és vitaindító gondolatokkal. A legfrissebb gasztrotrendekről is szót ejtünk, tartsatok velünk és ismerjétek meg, mi zajlik most a gasztromédiában!

Quo vadis, magyar pezsgő?

Quo vadis, magyar pezsgő?Május 30-án zajlott Etyeken az első ízben megrendezett Pezsgőkonferencia „Gondolatok a buborék körül” címmel. Többek között Champagne-i szakemberek fedték fel a magyarok előtt a pezsgőkészítés titkait. A Borászportál élő helyszíni tudosításban közvetített az eseményről.

Május 30-án Etyeken lesznek a pezsgő nagyágyui

Május 30-án Etyeken lesznek a pezsgő nagyágyui„Gondolatok a buborék körül” – ez a mottója a március 30-án a hazai és nemzetközi pezsgővilág nagyjaival megrendezésre kerülő Pezsgőkonferenciának és bemutatónak.

Ilyen volt az első magyar CyberBor konferencia

Ilyen volt az első magyar CyberBor konferenciaNeves hazai és külföldi szakemberek részvételével immár hagyományosan március 1-én zajlott a Borjog és Bormarketing Konferencia. Az esemény idei kiemelt témája a „CyberBor – Megállíthatatlan digitalizáció” volt. A Borászportál élőben tudosított a budapesti New York Palotából.

Borpolitikától a toxikológiáig: hatodjára is a jön a Borjog és Bormarketing Konferencia

Borpolitikától a toxikológiáig: hatodjára is a jön a Borjog és Bormarketing KonferenciaMárcius első napján rendezik meg a Borjog és Bormarketing 2018 Konferenciát. A rendezvénysorozat idei részének mottója: „bor, kultúra, üzlet”.  

Tedd eladhatóvá a borod!

Tedd eladhatóvá a borod!2017. március 2-án, az 5. Borjog és Bormarketing Konferencián erről is szó lesz, ezért előzetesen ezzel a kérdéssel fordultunk a Bormarketing Kerekasztal néhány résztvevőjéhez. 

Borszakmai Kerekasztal: kérdezz Te is!

Borszakmai Kerekasztal: kérdezz Te is!Legyél te is a Kerekasztal szerkesztője és, írd meg nekünk (produkcio@roxer.hu), hogy mit kérdeznél a vendégektől a témában! A legjobb kérdést feltesszük a kerekasztal résztvevőinek, a kérdés szerzőjét pedig egy páros belépővel ajándékozzuk meg!      

Szepsy István: a világ első számú termőhelyei közé kell bevezetni ezeket a dűlőket

Szepsy István: a világ első számú termőhelyei közé kell bevezetni ezeket a dűlőketMa tartják Budapesten, a Boscolo New York Palace hotelben a 2016-os Borjog és Bormarketing Konferenciát, amelyen többek között Légli Ottó, a HNT elnöke, számos minisztériumi tisztségviselő, a Junibor képviselői és Szepsy István is felszólal. A helyszínről jelentkezünk.

Szekszárdi luxus a Merops Hotelben

Szekszárdi luxus a Merops HotelbenOktóber elején átadásra került Szekszárd belvárosában a négy csillagos Merops Hotel. A szálloda tulajdonosa Mészáros Pál és családja, akik már régóta foglalkoznak borkészítéssel a vidéken. A szálloda november második felében nyitja meg a kapuit.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
07. 27.

Winelovers River Night

Pesti Vigadó , BudapestPesti Vigadó , Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
11. 25.

Bordói November Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
09. 16.

Winelovers 100 Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
07. 07. - 07. 09.

Winelovers Wine Awards 2023

Continental Hotel Budapest ****superoir, BudapestContinental Hotel Budapest ****superoir, Budapest
BorversenyBorverseny
Fröccs
május 15.
Szőlőskerti Party Etyeken
Szőlőskerti Party Etyeken
április 18.
A Kárpát-medence 5 legjobb borásza
A Kárpát-medence 5 legjobb borásza
április 05.
Jön a legendás TAVASZI PIKNIK
Jön a legendás TAVASZI PIKNIK
március 24.
Borász a Kanapén: Interaktív Wine- és Soul Coaching Frittmann Péterrel
Borász a Kanapén: Interaktív Wine- és Soul Coaching Frittmann Péterrel
március 14.
Március 18-án Dűlőbisztró Etyeken
Március 18-án Dűlőbisztró Etyeken
március 09.
Az 50 legjobb magyar borász Budapesten
Az 50 legjobb magyar borász Budapesten
március 01.
Újra fellángol a vita a zéró toleranciáról a 11. Borkonferencián
Újra fellángol a vita a zéró toleranciáról a 11. Borkonferencián
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás