Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Gasztroújságírás és gasztromédia – Merre tartunk?

Gasztroújságírás és gasztromédia – Merre tartunk?Ezúttal rendhagyó cikkel jelentkezünk a bor- és gasztroújságírás témakörében. Az apropó egy rendkívül érdekes meetup, mely február 27-én került megrendezésre a Piqniq Budapest és a Nosalty jóvoltából. Az eseményen két nagyon informatív és elgondolkodtató előadás mellett sor került egy kerekasztalbeszélgetésre is, trendi témákkal és vitaindító gondolatokkal. A legfrissebb gasztrotrendekről is szót ejtünk, tartsatok velünk és ismerjétek meg, mi zajlik most a gasztromédiában!

Quo vadis, magyar pezsgő?

Quo vadis, magyar pezsgő?Május 30-án zajlott Etyeken az első ízben megrendezett Pezsgőkonferencia „Gondolatok a buborék körül” címmel. Többek között Champagne-i szakemberek fedték fel a magyarok előtt a pezsgőkészítés titkait. A Borászportál élő helyszíni tudosításban közvetített az eseményről.

Május 30-án Etyeken lesznek a pezsgő nagyágyui

Május 30-án Etyeken lesznek a pezsgő nagyágyui„Gondolatok a buborék körül” – ez a mottója a március 30-án a hazai és nemzetközi pezsgővilág nagyjaival megrendezésre kerülő Pezsgőkonferenciának és bemutatónak.

Ilyen volt az első magyar CyberBor konferencia

Ilyen volt az első magyar CyberBor konferenciaNeves hazai és külföldi szakemberek részvételével immár hagyományosan március 1-én zajlott a Borjog és Bormarketing Konferencia. Az esemény idei kiemelt témája a „CyberBor – Megállíthatatlan digitalizáció” volt. A Borászportál élőben tudosított a budapesti New York Palotából.

Borpolitikától a toxikológiáig: hatodjára is a jön a Borjog és Bormarketing Konferencia

Borpolitikától a toxikológiáig: hatodjára is a jön a Borjog és Bormarketing KonferenciaMárcius első napján rendezik meg a Borjog és Bormarketing 2018 Konferenciát. A rendezvénysorozat idei részének mottója: „bor, kultúra, üzlet”.  

Tedd eladhatóvá a borod!

Tedd eladhatóvá a borod!2017. március 2-án, az 5. Borjog és Bormarketing Konferencián erről is szó lesz, ezért előzetesen ezzel a kérdéssel fordultunk a Bormarketing Kerekasztal néhány résztvevőjéhez. 

Borszakmai Kerekasztal: kérdezz Te is!

Borszakmai Kerekasztal: kérdezz Te is!Legyél te is a Kerekasztal szerkesztője és, írd meg nekünk (produkcio@roxer.hu), hogy mit kérdeznél a vendégektől a témában! A legjobb kérdést feltesszük a kerekasztal résztvevőinek, a kérdés szerzőjét pedig egy páros belépővel ajándékozzuk meg!      

Szepsy István: a világ első számú termőhelyei közé kell bevezetni ezeket a dűlőket

Szepsy István: a világ első számú termőhelyei közé kell bevezetni ezeket a dűlőketMa tartják Budapesten, a Boscolo New York Palace hotelben a 2016-os Borjog és Bormarketing Konferenciát, amelyen többek között Légli Ottó, a HNT elnöke, számos minisztériumi tisztségviselő, a Junibor képviselői és Szepsy István is felszólal. A helyszínről jelentkezünk.

Szekszárdi luxus a Merops Hotelben

Szekszárdi luxus a Merops HotelbenOktóber elején átadásra került Szekszárd belvárosában a négy csillagos Merops Hotel. A szálloda tulajdonosa Mészáros Pál és családja, akik már régóta foglalkoznak borkészítéssel a vidéken. A szálloda november második felében nyitja meg a kapuit.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
Fröccs
január 18.
Magyar siker egy francia pezsgőversenyen
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?
december 03.
Mennyi zöldséget és gyümölcsöt kell(ene) ennünk naponta?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás