Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Felejthetetlen karácsonyi menük #20: sváb étel és a legendás villányi bor

Felejthetetlen karácsonyi menük #20: sváb étel és a legendás villányi borNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Az egyik legvillányibb borhoz mi mást kínálhatnánk, mint a villányi svábok egyik kedvencét, a súfnudlit.

Csillagokat láttam a Gellértben

Csillagokat láttam a GellértbenIdén is összejöttek a csillagok, méghozzá január 24-én a Gellért Hotelben. Ez a csütörtök este méltó felvezetése volt a hétvégének, egyben kiváló alkalom arra, hogy elvegyüljünk a még éppen feltörekvő, vagy már állócsillagként ragyogó borok és borászatok között.

Gere Kopar: amikor egy palack bor alakot ölt

Gere Kopar: amikor egy palack bor alakot öltAz ember életében vannak olyan meghatározó élmények, amelyeket utána sokáig emleget. Minden bizonnyal ezek közé tartozik a csütörtöki Gere Attila Kopar vetikális kóstoló, nem csak a borok kiválósága, hanem készítői személyisége és a villányi környezet miatt is.

Már rendelhető a szeptemberben megjelenő Gere Kopár 2011

Már rendelhető a szeptemberben megjelenő Gere Kopár 2011Ajánló - Gere borbemutatón voltunk, melyet személyesen Gere Attila tartott. Hogy mi volt az apropója a személyes bemutatónak? Hát persze, hogy az új 2011-es Kopár megjelenése.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
04. 27.

Párlat Ízelítő

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
EgyébEgyéb
04. 30.

Olaszország - mesterkurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
05. 07.

A világ vörösborai 3.

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
04. 24.

Bevezetés a borkóstolásba – Online kurzus, 8 tételes BORSORRAL

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 15.

A kávé világa – Specialty kávék

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
05. 21. - 05. 25.

Bormarketing és értékesítés: Az online bormarketing sikertényezői - Online kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 11.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
06. 04. - 06. 06.

WSET középfok - Párlat tanfolyam

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
EgyébEgyéb
04. 24.

Bevezetés a borkóstolásba – Online kurzus, BORSOR NÉLKÜL

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
06. 18. - 06. 20.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
Fröccs
április 19.
Az Oscar-gálák séfje Budapesten nyit éttermet
április 17.
Formára, dizájnra egyaránt példa nélküli borcsomagolás került forgalomba - FOTÓ
április 14.
40 millió forintot fizetettek egy borászat meglátogatásáért
április 12.
Unicumot ötvözték a kávéval, ez lett belőle...
április 08.
3,5 millió liter a kocsmákból visszamaradt sörnek találtak új helyet
április 06.
Magyar aranyérem a Chardonnay-világbajnokságon
március 31.
Egy tanulmány szerint 2035-re leszokunk a húsról

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás