Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Ez igazán tökéletes lezárása volt a nyárnak!

Ez igazán tökéletes lezárása volt a nyárnak!2020. augusztus 27-én ismét a Kopaszi-gáton gyűltek össze a borok és a nyár szerelmesei, hogy elbúcsúztassák ezt a kicsit furcsára sikerült szezont. A választék és a körítés kiváló „partnernek” bizonyult ebben.

Láttál már pezsgő degorzsálást lassított felvételen?

Láttál már pezsgő degorzsálást lassított felvételen?A pezsgőkészítés egyik legizgalmasabb része kétségtelenül az utolsó szakasz, a degorzsálástól kezdődően egészen a dugó és kosár felhelyezéséig. Egy 2 perces videói segítségével most megismerheted a folyamatot.

Mi mindent tudtunk meg augusztusban?

Mi mindent tudtunk meg augusztusban?A hónap legnépszerűbb cikkeit elolvasva megfejthetjük 12 aranyérem, a stílus és a vörösbor titkát.

Mi lesz a borász képzéssel a 2020-as OKJ-s reformok után?

Mi lesz a borász képzéssel a 2020-as OKJ-s reformok után?Erős évnek nézünk elébe – mondja Földesi Gyula a felnőtteknek borász tanfolyamot kínáló budafoki Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola első embere. Szeptember 21-ig lehet még jelentkezni, ez lesz az utolsó évfolyam a 2020-as OKJ-s reformok előtt. Az igazgató azt is elmondta, mi várható utána.

Ilyen könnyű talán még sosem volt a borásszá válás

Ilyen könnyű talán még sosem volt a borásszá válásA budafoki Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola fiataloknak és felnőtteknek (munka mellett is) egyaránt kiváló lehetőséget kínál.

A nyár 5 legcoolabb boros cikke

A nyár 5 legcoolabb boros cikkeA Borászportál-cikkek júliusi olvasottsági statisztikái alapján végérvényesen beköszöntött a nyár. A kattintás után Proseccók, cool borok, rozék, sörök minden mennyiségben.

„A cégek, üzemek sorban állnak a frissen végzett fiataljainkért”

„A cégek, üzemek sorban állnak a frissen végzett fiataljainkért”Diákjaink Kaliforniába is eljárnak szüretelni, vizsgaboraik pedig az alkotás örömét adják  – meséli Földesi Gyula a budafoki „Soós” igazgatója. A vele készített interjúban beszámol az iskolában éppen zajló nagyszabású fejlesztésekről is. Frissen érettségizettek és szüleik figyelmébe különösen ajánljuk a cikket.  
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
Fröccs
január 21.
Megszületett az első "vakcinabor"
Megszületett az első \
január 18.
Magyar siker egy francia pezsgőversenyen
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás