Ilyen könnyű talán még sosem volt a borásszá válás

Borászportál
2019. augusztus 14., 12:32


A budafoki Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola fiataloknak és felnőtteknek (munka mellett is) egyaránt kiváló lehetőséget kínál.
Ilyen könnyű talán még sosem volt a borásszá válás
Most érettségiztél, de nem vettek fel egyetemre, esetleg még szükséged van egy kis időre, mielőtt meghozod életed nagy döntését? A budafoki Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola segít neked abban, hogy egy izgalmas, sok újat és egyedi képzést tartalmazó továbbtanulási lehetőséget ismerjél meg. Az általuk ajánlott szakmákkal biztos életpályát indítasz el, a végzettségekért ráadásul többletpontokat kapsz a felsőfokú felvételinél, vagyis jelentősen növeled az esélyeidet.
 
 
Kattints a további információkért és jelentkezz akár már ma!
 
 
A budafoki iskola azonban távolról sem csak a pályaválasztás előtt álló fiataloknal kínál lehetőségeket. Ha úgy gondolod, már rendelkezel ismeretekkel a borászatokkal kapcsolatban, de tovább csiszolnád a gyakorlati tudásodat, megteheted az ország legjobb Borász képzésével szintén Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskolában. A szakmai képzés abszolút gyakorlatorientált, döntően borászati gyakorlatból, laborvizsgálatokból, borkémiai előadásból áll, ezek egészülnek ki gépészeti, borászati technológiai, gazdasági ismeretekkel. A terepmunka az iskola saját tangazdaságában, tanüzemében, és laboratóriumában történik.
 
Kattints a további információkért és jelentkezz akár már ma!
Winelovers borok az olvasás mellé