Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Új oktató cikksorozatunk tarolt márciusban – itt megtalálod az írásokat

Új oktató cikksorozatunk tarolt márciusban – itt megtalálod az írásokatA hónap legolvasottabb cikkei között felbukkan még egy különleges könyv, a világ 50 legdrágább borának listája, valamint egy gyógymód a szaglásukat elvesztett COVID-osoknak.

Ripka Gergely: Ez a siker legalább annyira Tokajé, mint az enyém

Ripka Gergely: Ez a siker legalább annyira Tokajé, mint az enyémNegyedik kiadásához érkezett a Tokaj Guide, miközben a harmadik éppen egy rangos nemzetközi elismerés kapujában várakozik. Ezekről beszélgettünk a kiadvány szerzőjével, a jelenkori Tokaj egyik legjobb ismerőjével.

Szenzáció premier hátán – ezek voltak március legolvasottabb cikkei

Szenzáció premier hátán – ezek voltak március legolvasottabb cikkeiA tavasz első hónapja bővelkedett izgalmasabbnál izgalmasabb témákban. A Borászportál olyan helyekre is eljutott, ahova csak nagyon kevesen. Most egy cikkben összegyűjtöttük neked a legizgalmasabb pillanatokat.

Tokajnak minden korban megvoltak az aktuális dilemmái, állítja a borvidék újkori krónikása

Tokajnak minden korban megvoltak az aktuális dilemmái, állítja a borvidék újkori krónikásaNem igazán akarjuk átlátni, hogy működik a nemzetközi borpiac – mondja a Winelovers Tokaji Március Nagykóstolón debütáló Tokaj Kalauz harmadik kiadása kapcsán Ripka Gergő. A kiadvány alapítója és szerzője kívülállóként, de gyakori tokaji vendégként a borvidék helyzetéről és az éledő pezsgőforradalomról is kifejtette a véleményét.

Itt a Tokaj Guide!

Itt a Tokaj Guide!KÖNYVAJÁNLÓ - A Táncoló Medve és a Művelt Alkoholista nevű borblogok szerzője, Ripka Gergely jegyzi azt az új borvidéki kalauzt, amely Tokaj-hegyalja 50 - szerinte - legizgalmasabb borászatának bejárásához ad támpontot.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
05. 08.

Bevezetés a borkóstolásba

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 11.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
06. 12.

Fűszerek világa

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
04. 29.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 22.

WSET alapfok - WSET® Level 1 Award in Wines

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
09. 18.

Winelovers 100 Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
06. 18. - 06. 27.

WSET felsőfok - WSET® Level 3 Award in Wines

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
06. 24.

Ízelítő kurzus extra

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
05. 28. - 05. 30.

WSET középfok - WSET® Level 2 Award in Wines

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
11. 20.

Bordói November Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
Fröccs
április 19.
Az Oscar-gálák séfje Budapesten nyit éttermet
április 17.
Formára, dizájnra egyaránt példa nélküli borcsomagolás került forgalomba - FOTÓ
április 14.
40 millió forintot fizetettek egy borászat meglátogatásáért
április 12.
Unicumot ötvözték a kávéval, ez lett belőle...
április 08.
3,5 millió liter a kocsmákból visszamaradt sörnek találtak új helyet
április 06.
Magyar aranyérem a Chardonnay-világbajnokságon
március 31.
Egy tanulmány szerint 2035-re leszokunk a húsról

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás