A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
    Elfogadás
    
  

Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
	
Így írj borkóstolási jegyzetet!
	
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
	
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
	
"A borok világa óriási, a folyamatos tanulás és felfedezés kulcsfontosságú" – Két németországi sommelier-rel beszélgettünk
“Ne csak egy legyen a sok közül, hanem felkapott és szexi bor legyen”
Piroschka, a buborékos vörösbor (X)
13+1 szempont a tudatos borvásárláshoz és a borivás élvezetéhez
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló
Holdvölgy Experience, Mád
Borkóstoló