Ezek az appok megszépítik a kajafotóidat

Borászportál
2017. február 10., 17:00


Nem csak az Instagram léteztik a világon! Bizonyos mobilapplikációkkal még szebbé teheted az étel- vagy borfotóidat! 5 tipp, 5 alkalmazás!
Ezek az appok megszépítik a kajafotóidat
1. A kevesebb a filterek esetében is több! Ne akard, hogy az egyébként jól sikerült fotó túl homályos vagy kopottas legyen! A vintage már nem divat. Az Adobe Photoshop Fix segít, hogy az étel a lehető leggusztusosabbnak és természetesebbnek tűnjön!
 
2. Élesség = minőség! Ha utólag kell javítanod egy kép élességét és fényerejét, akkor a Snapseed lehet a legjobb megoldás.
 
3. Ottmaradt az a fránya morzsa a tányér szélén vagy nem vetted észre, hogy az orrod hegyén ragadt egy kis tejszínhab? Varázslat a mobilon: a Facetune nevű alkalmazást az ilyen esetkre találták ki. Volt morzsa, nincs morzsa...
 
 
4. Négy betű, egy szó, egy életérzés: VSCO. Egyesek szerint ez a legjobb, hogyha iPhone-on szeretnél képeket szerkeszteni. Nem olyan egyszerű, de használatával visszafogottan, elegánsan lesznek egyediek a bor- és ételfotók.
 
5. Alakítsd ki a saját stílusod! Ebben segít a Fotograf nevű, egészen profi mobilos képszerkesztő. A legjobb, hogy el tudod menteni benne a saját filtereidet vagy a leggyakrabban használt effekt-kombinációidat, így később bármikor egyetlen kattintással a saját stílusodra változtathatod a kisebb-nagyobb gondossággal elkészített képeidet.
 
+1. Te követsz már minket az Instagramon?! Persze, hogy mi is ezt használjuk a legtöbbet, hiszen itt a legjobb a közösségi élmény!