Megvan az idei borbál menüje

Borászportál
2011. január 06., 13:27


Ahogy immár öt éve minden februárban, idén is megrendezik a báli szezonban a Magyar Borok Bálját. Az exkluzív eseményre ezúttal egy minden korábbinál pompázatosabb, nagy múltú helyszínen: a New York Palotában kerül sor. Az eredeti kávéház négyszintes elrendezése és díszei a felújítás során megőrizték a hajdani pompát a kiváló restaurátor mesterek munkájának köszönhetően. A rendezvény díszvendégekkel, neves feellépőkkel, borászokkal, borkedvelőkkel, muzsikával-tánccal várja a borok és bálok szerelmeseit! És persze egy nagyszerű borvacsora is szerepel az étlapon, íme...
Megvan az idei borbál menüje
 
MAGYAR BOROK BÁLJA 2011 MENÜ- ÉS BORSOR
Összeállította: BUCSEK ANDRÁS mesterszakács
Garamvári Vencel -
Chateau Vincent Prestige Brut - Chateau Vincent Revolution Rose
Köszöntő falatkák
Tokajicum - Darázskő Furmint 2008
Tárkonyos gyöngytyúk pástétom dióolajos salátacsokorral
Légli Ottó - Bányászó Olaszrizling 2008
Mandulás vajjal töltött pisztráng-tekercs zellerkrémmel és zeller ostyával
Sebestyén Csaba - Ivánvölgyi Kadarka 2009
Konfitált kacsacomb tepertős fokhagymával, céklarőzsével
Heimann - Cabernet Franc 2007
Szarvasérmék gesztenyetortával, forró meggyel
Royal Tokaji – 5 puttonyos Tokaji Aszú Birsalmás 2005
Variációk birsalmára, menta fagylalttal
 
Winelovers borok az olvasás mellé