Az álommeló: dolgozz borral!

Borászportál
2018. július 31., 10:38


Szívesen szereznél tapasztalatot hazánk meghatározó boros cégcsoportjánál? Mi segítünk, rajtad a sor!
Az álommeló: dolgozz borral!
Szeretnél közreműködni az ország legszínvonalasabb boros rendezvényeinek, bortesztjeinek lebonyolításában? Hosszú távon is segítenéd az oktatók munkáját a hazai boros képzések egyedülálló oktatási központjának tanfolyamain? Esetleg szívesen fotózol vagy videózol boros témákat?
 
 
Munkádért cserébe örömmel tanulnál Magyarország vezető boriskolájában és vennél részt hangulatos borkóstoló eseményeken?
 
Ha a fentiekre „igen” a válaszod, és igényes környezetben, kiszámítható feltételek mellett egy jó hangulatú, dinamikus csapatban dolgoznál, akkor Téged vár a Winelovers és a Borkollégium gyakornoki programja!
 
Programunk elsősorban a felsőoktatásban tanuló, vagy szabad kapacitással rendelkező, a borok iránt érdeklődőknek szól, akik tanulmányaik vagy munkájuk mellett rugalmas időbeosztásban, hosszú távon is szívesen, lelkesen dolgoznak velünk.
 
Ha felkeltettük érdeklődésed, írj nekünk a gyakornok@trinety.hu e-mail címre, legkésőbb 2018. szeptember 7-ig. Válaszlevelünkben részletes tájékoztatást kapsz majd a feladatokról, a lehetőségekről és a feltételekről, így eldöntheted, mely területen lenne kedved velünk dolgozni.
 
Várjuk jelentkezésed! Kattints ide a jelentkezéshez!