A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
“Nem közvetlenül a borokról akarok beszélni, hanem arról az ideáról, amiből létrejöttek”
Új lendület a hazai borkereskedelemben: a Winelovers Wine Awards nyertes borait fogja árulni az Auchan (X)
Alkoholmentesített bor: nem szőlőlé
5 korlátozó tévhit a bor-étel párosításokban
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló