Június 1-jén startol a nyár az InterContinental Budapest Corso teraszán


2023. május 05., 15:36


Nem kezdődhet el a nyár a Winelovers Summer OPENING Party nélkül. Belépőjegyed mellé idén 1 palack Winelovers Selection Sauvignon Blanc 2022 is jár ajándékba.
Június 1-jén startol a nyár az InterContinental Budapest Corso teraszán
A hazai borászok kiváló tételeit felvonultató kóstolót idén is a nyüzsgő városi forgatagban, pazar környezetben rendezik meg. A Corso, az Intercontinental Budapest terasza exkluzív helyszínt biztosít a délutáni üzleti és baráti találkozókhoz. Képzeld el, amint egy pohár borral a kezedben gyönyörködhetsz a Duna-parti sétány és Budapest lehengerlő látképében!
 
Június 1-jén startol a nyár az InterContinental Budapest Corso teraszán

A nyárindító borkóstolón kiállító borászatok száma folyamatosan nő, de már most látszik, milyen remek borokra számíthatsz. 11 borvidék borai már biztosan jelen lesznek, és te a jegyedért cserébe akár az összeset megkóstolhatod.
 
A belépőjegyed idén azonban
nemcsak a korlátlan borkóstolást teszi lehetővé, hanem még 1 palack Winelovers Selection Sauvignon Blanc 2022-t is haza vihetsz magaddal!
 
Ez a sauvignon blanc a Winelovers Summer OPENING Party-n debütál. A 2021-es tétel óriási sikert aratott a wineloverek körében, legyél most te is az elsők között, akik megkóstolják az új évjáratot!
 
Ha szeretnél nyugodtabb környezetben kóstolni, vacsorázni, érdemes a VIP jegyet választanod. Ezzel a korlátlan borkóstolás és ülőhely biztosítás mellett az ARZ Libanoni Étterem külön helyiségében fogyaszthatsz el egy három fogásos libanoni vacsorát, valamint különleges, csak a Winelovers webshop standnál szereplő bor- és pezsgő tételeket is megismerhetsz. 
 
Június 1-jén startol a nyár az InterContinental Budapest Corso teraszán
 
3 fogásos Libanoni vacsora
 
Előétel: Hideg mezzeh válogatás, pita kenyér; hummus, muhammara, töltött szőlőlevél
Főétel: Libanoni mix grill, Csirke Shish, Boaz kenyér, Saláta
Desszert: Mafruka, pisztácia szelet, friss krém
 
A VIP borok között olyan nagyágyú tételek is lesznek, mint a Bock Syrah Extreme 2020, a HOLDVÖLGY Intuition No3 Furmint 2015, a Káli Balázs Rolling Rock Olaszrizling Öregtőkék 2021 vagy a Zichy Birtok Zichy Anna Brut Nature pezsgő. További részletek a kóstolható VIP borokról.
 
Június 1-jén startol a nyár az InterContinental Budapest Corso teraszán
 
Ha Winelovers rendezvény, akkor a popup előadások sem maradhatnak el: idén nemzetközi buborékos borok (cava, crémant), hazai és külföldi illatos fajták és nagy magyar vörösborok lesznek terítéken azok számára, akik az ajándék palack bor mellett tudást is vinnének haza magukkal.
 
Gyere és éltesd velünk a bort és a nyarat!
 
Winelovers Summer OPENING Party
Időpont: 2022. június 1. (csütörtök) 18.00-22.00 óra
Helyszín: InterContinental Budapest – Corsó Étterem és terasz
Jegyvásárlás
 
Winelovers borok az olvasás mellé