Van 5 jó indokunk a Mitiszol Fesztiválra!

Borászportál
2016. november 07., 19:53


Szombaton rendezik a Mitiszol Fesztivált, amelyen több mint 100 természethű bor mellett, hasonló szellemiségben készült ételeket is kóstolhatnak majd a látogatók. Íme 5 indok, amiért kihagyhatatlan a Millenárison megtartott rendezvény!
Van 5 jó indokunk a Mitiszol Fesztiválra!
1. Ez a legjobb alkalom, hogy saját véleményt alkoss a természethű borokról, hiszen közel 40 termelőtől több mint 120 borból válogathatsz. Ha nem mindegy, mi kerül a poharadba, ennél a fesztiválnál tényleg nem tudunk jobbat ajánlani, hiszen 11 borvidékről is hoznak majd autentikus borokat, ott lesz többek között a Bott Pince, a Csobánci Bormanufaktúra, Karner Gábor, a Losonci Pince, Maurer Oszkár, Pók Tamás és a Weninger Pincészet is! 
 
Van 5 jó indokunk a Mitiszol Fesztiválra!
A borok mellett kávéval és teával is várnak
 
2. A számtalan bor mellett lesznek fantasztikus kávék, gyógyító teák, kézműves szörpök, kisüzemi sörök, gyümölcslevek, pálinkák és egy különleges gin is – és ezeknek a kóstolása mind benne van a jegyárban!
 
Van 5 jó indokunk a Mitiszol Fesztiválra!
 
3. A vendégek ingyenes, nyitott workshopokon és kóstolókon vehetnek részt, amelyeken többet megtudhatnak a kenyérsütésről, a kávékészítésről, sőt a sör és pálinkafőzésről is. Mindezt persze kóstolóval összekötve!
 
4. A belépésre jogosító karszalagot is érdemes megőrizni a fesztivál után, hiszen a rajta lévő kóddal egészen az év végéig vásárolhatsz 15% kedvezménnyel a Mitiszol.hu webshopban. Itt a remek lehetőség, hogy egy jó hangulatú fesztiválon megismert természetes borokkal készülj fel az év végi ünnepekre – mindezt akciós áron!
5. A vízfogyasztás szintén grátisz a fesztiválon, hogyha élsz vele, és inkább kóstolsz, mintsem össze-vissza iszol mindent, akkor a természetes alapanyagoknak és borkészítési eljárásoknak köszönhetően minden bizonnyal a másnap is elkerül! ;)
 
A fesztiválról itt tudhatsz meg többet!
Winelovers borok az olvasás mellé