Egy 3 perces videóba belesűrítettük neked az idei Magyar Borok Bálját

Borászportál
2019. március 22., 09:00


Idén tizennegyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Borok Bálját, Budapesten a Corinthia Hotelben. Elkészült a rövid élmény-videó, benne rengeteg csillogás és exkluzív részlet.
Egy 3 perces videóba belesűrítettük neked az idei Magyar Borok Bálját
Az ország egyik legnagyobb presztízsű bálján nem csak a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplői jelennek meg évről évre, hanem a legjobb magyar borok készítői is. Itt nem lepődik meg a borkedvelő, ha asztaltársával olyan borról beszélgethet, amelyet ő készített el.
 

 
A rendezvény célja idén is az volt, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassa be exkluzív vendégeinek. 130 bor, 3 kitűnő étterem illetve cukrászmester borhoz komponált fogásai, sztárfellépők (többek között Király Viktor, aki egy interjúban vallott nekünk boros titkairól), csoki- és pálinkakülönlegességek, minden igényt kielégítő osztriga- és szivarválaszték, illetve hajnalig tartó tánc várta a vendégeket.
 
A borbal.hu oldalon még megnézheted a teljes programot, a menüsorokat és a borválasztékot, itt pedig azt a 3 perces lélegzetelállító videót, ami az eseményen készült:
 
Winelovers borok az olvasás mellé