A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
“Ha egy bor egyszerre egyedi és kiemelkedő minőségű, az a siker kulcsa lehet. A Somló hegyen mi ezt az utat választottuk” (X)
Még mindig a borvidékek bűvöletében élünk, pedig az eredetvédelemben sokkal nagyobb lehetőségek vannak
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Koccintsunk rá! – Legyen a Magyar Pezsgő Napja június 1.!
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló