Borok napfényhez, vízparthoz és nyáresti csillagokhoz


2022. július 18., 09:37


A napfény, a víz és a csillagok nyerő nyári hármasához tedd hozzá bátran ezeket a borokat is!
Borok napfényhez, vízparthoz és nyáresti csillagokhoz
Ezeket a borokat ihatod nyáron, a vízparton és langyos estéken a csillagokat bámulva.
 
pezsgős reggelik
Sauska Brut Demi - Kész minden kalandra

A Sauska Brut Demi egy hagyományos érlelésű Brut pezsgő, amelyet több, mint 18 hónap érlelés után engedtek útjára. Halvány citromsárga, ezüstös csillogással, illatában friss alma, körte, kortyában zöldcitrom, citromhéj. Szép mineralitása Tokajhoz méltóan betölti a kortyot és hosszan időzik a szájban. 
 
Borok napfényhez, vízparthoz és nyáresti csillagokhoz
 
A Demi 0.375-liter űrtartalmú fél palackot jelent.

A kis palack miatt az antimagnum-hatás érvényesül, vagyis a kecses méret ellenére klassz, igazi pezsgő, kész minden kalandra, piknikre, leánybúcsúra, esküvőre vagy akár vitorlázásra.
További információk és vásárlás

pezsgős reggelik
Hilltop Gyöngy - Érezd+ vele az élet könnyűségét, és kóstolj bele a nyárba!
 
Borok napfényhez, vízparthoz és nyáresti csillagokhoz

A Hilltop Gyöngy egy igazi nyári frissítő gyöngyözőbor, jól behűtve üdítő szomjoltó. Megalkotásakor arra törekedtek, hogy minél gyümölcsösebb és könnyedebb legyen. A Sauvignon Blanc savai és a sárgamuskotály zamatgazdagsága adnak karaktert a bornak, a hozzáadott szénsav pedig pezsdítővé teszi a tételt. Mindegy, hogy egy elegáns rendezvényen, vagy egy kerti grillezésen nyitod fel a palackot, az íz és illataromák magukkal ragadnak és egészen az utolsó kortyig veled maradnak. A Hilltop Gyöngy tökéletes kiegészítője fehér húsoknak, salátáknak, könnyed tésztaételeknek, de akár egy kellemes borkoktél alapjául is válaszhatod.
További információk és vásárlás
 
peace and love
Tóthborok - Teljes a létezés a Mátrai borvidéken
A nyári bor szerintük friss, illatos, ropogós, könnyű, buborékos, gyümölcsös. A festői szépségű Ecséden készülő Tóthborok nyári tételeire ez különösen igaz. A királyleánykában a hazai barackok, a sauvignon blanc-ban a déli gyümölcsök, a maracuja és mangó, az Irsai Olivérben a bodza illata, a sárgamuskotályban a sárgadinnye, a pinot blanc-ban és az Egri csillagban a körte és a zöldalma ízei töltik meg élettel a poharat.
 
Borok napfényhez, vízparthoz és nyáresti csillagokhoz
 
Szerintük a nyár a szőlőben:
Ilyenkor a határban a tömör lágyulni vágyik, a nyersben elindul az érés, a savanyú édessé ízesül, vékonyodik a vastag héj, áttetszővé lesz. Gyümölcsök sokaságának ízei, aromái ébrednek a szőlőszemekben. Zsendülnek. A nyári bort fogyasztó ember leteszi a munka terhét, vízpartot keres. Tikkadtan kiszáll a mindennapi körforgásból, élvezi a bőséget. Kifekszik a napra, és ilyenkor szellemét a buborékok felfelé törekvő mozgása a magasba emeli. Szemlélődik. A strandpapucsos lélek teker egyet a csavarzáron, halk szisszenés, majd a hideg borital bepárásítja a pohár falát. Így teljes a létezés.
 
peace and love
Katona Borház Mi Újság 2021 - Nyugalom a Balaton partján
 
Borok napfényhez, vízparthoz és nyáresti csillagokhoz
 
A Katona Borház egy könnyed, friss, ropogós fehérbor a Balaton déli partjáról: a sauvignon blanc és zöldveltelini házasítás kiváló társ a meleg, nyári napokon. Citrusok, zöldes jegyek, roppanós savak, kellemes gyümölcsösség, balatoni nyarakat magába záró boglári üdeség. Akár a kislaki pincénél is elkortyolhatod, amely egy igazi nyugalmi pont a zajos világ elől menekülőknek.
 
játékos pillanatok
Lajver sauvignon Blanc és Rozé - Két vidám bor: kacsa vagy nyúl?
 
Kacsa vagy nyúl? Nézőpont kérdése. Szubjektív, ki mit lát meg benne először, így lesz személyes és különleges. Éppen mint ez a két vidám bor.
 
Borok napfényhez, vízparthoz és nyáresti csillagokhoz
 
A „KACSA” Lajver Sauvignon Blanc Limited 2021 vibrálóan üde, könnyed stílusú sauvignon blanc. Az illata klasszikusan fajtajelleges – citrusok, bodzavirág, fehér húsú barack, leheletnyi zöld. A kortyban frissítően hat a citrusos kesernye, mely a közepesen hosszú lecsengést kíséri.
 
A „NYÚL” Lajver Rosé Limited 2021 elképesztően vibráló illattal indít. A merlot és syrah szőlőfajtákból házasított prémium rozéban piros gyümölcsök keverednek a citrusokkal. A kortyot elegáns könnyedség és kiegyensúlyozott savszerkezet jellemzik. Megjelenik a fehér húsú barack telt íze és a karamellizált cukor édessége is. A lecsengése komplex, hosszú, ugyanakkor frissítően üde.
 
naplemente bora
Egri Korona Borház Napfény Íze - Élvezd a tavalyi év napfényének palackba zárt ízét!
 
Borok napfényhez, vízparthoz és nyáresti csillagokhoz
 
Az Egri Korona Borház Napfény Íze bora igazi családi borkülönlegesség, egy évről évre kiváló minőséget adó ültetvényről. Ez a Debrői Hárslevelű, az egri borvidék egyik eredetvédett édes borkülönlegessége. Akkor szüretelik, amikor a szőlőszemek már töppedtek, koncentrálva nem csak a cukrot, de azt a sok-sok napsütést is, amit egész nyáron és ősszel begyűjtöttek. Nyári nagy találkozások és beszélgetések bora!
 

 
Winelovers borok az olvasás mellé