Borra-Való - új sztárok a céges- és fesztiválszínpadokon

(X)
2012. május 09., 15:34


Gyakran okoz fejtörést a nagyobb cégek HR vezetőinek, rendezvényszervezőinek, hogy milyen programok legyenek a társaság bulijain, nyílt napjain, csapatépítő tréningjein, hogy ne mindig ugyanazok az ötletek valósuljanak meg, amelyeket a többi vállalat is sorra alkalmaz. A Borra-Való együttes és a pincelátogatás jó receptnek látszik.
Borra-Való - új sztárok a céges- és fesztiválszínpadokon
 
A Borra-Való zenekar gyakori színfolt céges rendezvényeken és más olyan eseményeken, amelyeket a megrendelő vállakozás azért szervez, hogy oldott, kötetlen hangulatban szórakozhassanak a cég dolgozói, illetve gyakori, hogy az adott cég a partnereit szeretné igényesen szórakoztatni.

A legtöbbször ezek az alkalmak persze borkóstolással egybekötött rendezvények. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy a vendégek remekül fogadják a bordalokat szórakoztató módon előadó Borra-Való együttest. Ez nem csoda, hiszen a zenekar színes műsora igen interaktív, így néhány pohár bor után a vendégek oldottan kapcsolódnak a buliba és énekelnek, zenélnek is a muzsikusok segítségével. Minden ilyen alkalommal ismét bebizonyosodik, hogy a leginkább csapatépítő buli elengedhetetlen kelléke a bor és a zene.
 
A Borra-Valót sokszor invitálják borospincébe szervezett eseményekre is, hiszen a zenekar akusztikus jellege miatt minimál hangosítással is élvezetes, így kis és nagyobb létszámú összejövetelekre is kiváló. A kisebb pinceborozások alkalmával a közösen kialakított jó hangulaton van a hangsúly.
 
Borra-Való - új sztárok a céges- és fesztiválszínpadokon
 
Jó példa erre a Monori Borút Egyesület rendezvénye, a Jégvirágtól Borvirágig, ahol a fesztiválon részt vevő nagyobb cégek vezetői is táncra perdültek. De a borbárok közönsége is egyre jobban ismeri a Borra-Való dalait, hiszen legutóbb például a pannonhalmi Viator borbárban a MAPI cég rendezvényére is fergetes hangulatot csempésztek.
 
Borra-Való - új sztárok a céges- és fesztiválszínpadokon
 
A csapat dalainak nagy része ismert, illetve nagyon lendületes és szórakoztató, így hamar bekapcsolódnak a nézők. A CIB Bank Dunántúli Régiója ügyfélkényeztetés okán hívta meg a zenekart, az volt a céljuk, hogy az ügyfelek a kevéssé formális, inkább a laza, kötetlen hangulatban borozgatva, vidám dalokat hallgatva oldódjanak. A tapasztalatok szerint a közös éneklés még akkor is felszabadító élmény, ha kezdetben ismeretlenül fogadják a nótákat a vendégek, hiszen a műsor jellege s a szép borok miatt hamar oldódnak a gátlások.
 
 
A fesztiválokon - ellentétben a kisebb céges rendezvényekkel - nagy színpadokon találkozhatnak a zenekarral az érdeklődők. Júniusban a Budavári Libamájfesztiválon (június 1-3. 16.30., 17.30., 18.30., és 19.30.), a Pannonhalmi borfesztiválon (június 10, 20.00.), valamint a Tatai Víz és Virágfesztivál Borszínpadán (június 29.) hallgathatóak meg a Borra-Való dalai.

www.borra-valo.hu
Winelovers borok az olvasás mellé