Ezt ki ne hagyd, ha szereted a jó borokat és a jazz-t!

Borászportál
2014. július 21., 16:59


Csodálatos panoráma a tóra, csendes, a fesztivál idején pedig kellemesen nyüzsgő balatoni kis falu, parádés borok és a legjobb jazz zenekarok várnak Paloznakon a 3. Paloznaki Jazz és Bor Pikniken!
Ezt ki ne hagyd, ha szereted a jó borokat és a jazz-t!
 
Ezt ki ne hagyd, ha szereted a jó borokat és a jazz-t!
Az egyedülálló hangulatú fesztiválon 2014-ben két nap alatt két színpadon 15 országosan ismert jazz produkció koncertjére kerül sor. Játszik többek között a Mrs Columbo, Herczku Ágnes és Sinha Róbert, Tompos Kátya és Hrutka Róbert és a Smárton trió is. Az idei év két headliner fellépője pedig a DePhazz és a Mezzoforte lesz!
Napközben gasztro vásár biztosítja a piknik hangulatot és gyerekprogramok várják a családosokat, éjjel fényfestés borítja be az épületeket.
 
A fesztiválra legkönnyebben a fesztiválbusszal lehet majd eljutni, amely Paloznakról Alsóörsre és Almádiba, illetve Füredre és Csopakra szállít utasokat. A pontos menetrendről a fesztivál honlapján lehet tájékozódni. A fesztiválra egyébként kerékpárral is érdemes menni, hiszen immár 1-2 pohár bor is nyugodtan belefér, hogyha biciklizünk, és a paloznaki domb aljában, a 71-es főúttal párhuzamosan halad a Balatoni Bicikliút, ahonnan Paloznak központja egy rövidebb emelkedőn feltekerve 10 perc alatt megközelíthető.
Ezt ki ne hagyd, ha szereted a jó borokat és a jazz-t!
A fesztivál közelében – ugyan már csak néhány helyen, de – még foglalható szállás. Ehhez nyújt segítséget ez a link, akiknek pedig még nincsen jegyük, próbálkozzanak a Homola Pincészet Facebook oldalán, ahol most belépőket nyerhetnek!
Winelovers borok az olvasás mellé