Fehérbor fesztivált rendez Gyöngyös

Borászportál
2014. szeptember 05., 12:26


A Gyöngyösi Szüreti Napok és Fehérbor Fesztiválon, a Mátrai Borvidék fővárosában ismét összegyűlnek a Mátrai borászok szeptember 19-21. között Gyöngyös Fő terén.
Fehérbor fesztivált rendez Gyöngyös
 
Fehérbor fesztivált rendez Gyöngyös
Bemutatják boraikat, a zamatos fehéreket, a gyümölcsös rozékat és a fiatalabb, de érleltebb vöröseket is. Mert a Mátrai szőlők sokszínűek, ezt bizonyítja a kb. 20 borász kínálata.
Sőt a Mátra hegység is egyre változatosabb szolgáltatásokkal, szálláshelyekkel, kísérő programlehetőségekkel várja a vendégeket, ezért kimondottan javasolt hosszú hétvégi ajánlatok, és programok keresése.
 
Visszatérve a Fő téri programokhoz, amelyek ilyenkor ősszel a könnyed, populárisabb műsorszámokkal csalogatják a színpadhoz a borozó közönséget. Idén vendégünk lesz Molnár György harmonikaművész, Kowalsky meg a Vega, MagyarVista Social Club és Szabó Balázs bandája.

Üde színfolt lesz még a Honeybeast együttes vasárnapi záró koncertje.

A családi örömöket szolgálja ki a Gyöngyösi Játékszín előadása péntek délután, illetve a vasárnapi interaktív mesejáték. A Vidróczki néptáncegyüttes és Jázmin néptánccsoport bemutatója tovább színesíti a hétvégét. A Szüreti Napok keretében ismét megrendezik a Görgényi László főzőversenyt, ahol a baráti társaságok, cégek, civil szervezetek megmutathatják gasztronómiai tudásukat.
Természetesen nem maradhat el a hagyományos szüreti felvonulás sem, mely kellően színesíti a vasárnap délutánt.

Kellemes szeptemberi Szüreti Napok hétvégét kívánnak a szervezők, akik köszönik Gyöngyös város, az OTP Bank, a Kedvenc JM Kft., a Detki Keksz Kft. és a Stanley Electric Kft. és a Nemzeti Kulturális Alap segítségét.

További információ: www.gyongyos-matra.hu
Winelovers borok az olvasás mellé