Húsvéti zsongás az Angyal Borházban

(X)
2015. március 09., 12:41


Tavaszi friss levegő, frissítő vagy éppen mézédes tokaji borok, ínycsiklandó házi sonka és sajt, hajókázás a Tiszán... Kész is a tökéletes program! És hogy mikor? A húsvéti hosszú hétvégén, hogy legyen idő a pihenésre és a kulináris élvezetekre!
Húsvéti zsongás az Angyal Borházban
Aki csak a napsütést élvezné vagy pihenne egész álló nap, ne habozzon a medence partjára kifeküdni vagy szaunázni, esetleg megmártózni a jacuzziban! Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek Rátka és környéke számtalan kirándulási lehetőséget kínál, akár pattanjon rá az Angyal Borház egyik biciklijére, hogy a közeli Mádon kóstolgassa a hamisítatlan Tokaj-hegyaljai borokat, ízlelje meg a Mádi Sajt manufaktúra termékeit vagy irány Tokaj, ahol hajókirándulásra, vagy engedély nélkül vezethető motoros csónak vezetésére is van lehetőség.
 
Húsvéti zsongás az Angyal Borházban
 
A Mádi Sajt manufaktúrát a program keretében is meglátogatjuk, ahol Bodnár Sándor és csapata nagy gondossággal készít érlelt tehén és kecskesajtot, kéksajtot, faszenes camambert sajtot, gomolyát és különleges tejtermékeket. Fantáziájuk határtalan, így a repertoárjukban megtalálható az ordatorta, a savóméz és a gyümölcs joghurtok is.
 
Húsvéti zsongás az Angyal Borházban
Bodnár Sándor, a sajtmester
 
Természetesen a reggeliről és a vacsoráról az Angyal Borház személyzete gondoskodik, elmaradhatatlanok a házi készítésű sonkák és sajtok az asztalról! Az esték megkoronázásaként pedig ajánljuk a díjnyertes Angyal borok megkóstolását! Hosszú beszélgetések színtere a kandalló előtti társalgó a kényelmes foteljeivel.
 
Az Angyal Borház szeretettel vár, akár nagyobb társasággal, akár kettesben, csendesebb kikapcsolódásra érkeznél!
 
A program ára 59 900 Ft/2 fő/3 éj. A részletekért ide kattints!
Winelovers borok az olvasás mellé