Minden napra jut buborék: Törley Chardonnay Brut

Borászportál
2017. június 05., 09:08


A nyár közeledtével egyre inkább vágyakozunk az üde gyöngyözőborokra és izgalmas pezsgőkre is. Éppen ezért készítettük el napi ajánlónkat; ismerkedj meg a Pezsgő Június legmenőbb tételeivel!
Minden napra jut buborék: Törley Chardonnay Brut

Törley Chardonnay Brut
 

A pezsgőről:
Ez a pezsgő 100% chardonnay szőlőfajtából készült, melyet az Etyek-Budai borvidék legjobb területeiről válogattunk. Fineszes illatában szépen jelennek meg a hosszú érlelésből eredő finom tósztos jegyek, de jól érezhető a chardonnay szőlőfajta tiszta és érett gyümölcsössége is. Az apró buborékok szűnni nem akaró áramlása teszi igazán elegánssá e Chardonnay-t. Szájban vibráló, ahol az üde savtartalom kiváló egyensúlyban van a likőrözés során hozzáadott csekély cukortartalommal. Zamatos, delikátos pezsgő ízek sokaságával és egy közepesen hosszú világos, élesztős utóízzel.
 
A Pezsgő Júniuson a Törley Chardonnay Brut Nature tétel is bemutatkozik!
A pincészetről: 
Ebben az 1955-ben alapított budafoki pezsgőpincészetben csak klasszikus, palackban erjesztett és érlelt kiemelkedő minőségű pezsgő készül. A klasszikus pezsgők kínálatában ez garantálja a Hungaria Pezsgőpincészet piacvezető szerepét, melynek pezsgői egy exkluzív világot jelenítenek meg. Az ínyencek és a szakemberek által kedvelt fehér száraz pezsgők között a Hungaria Pezsgőpincészet az Extra Dry és a Grande Cuvée Brut fajtáival képviselteti magát. A Hungaria pezsgők választékát az elegáns színű félszáraz Rosé, a villányi vörösborból erjesztett, száraz Villányi Grande Cuvée Rouge és legújabb termékünk, az édes Irsai Olivér teszik teljessé. A Hungaria pezsgők élvezetének teljességét adja a tökéletes minőség és az egyéniséghez illő csomagolás.
Winelovers borok az olvasás mellé