A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Fedezd fel a rózsaszín univerzumot! - A világ rozéi 28 tételen keresztül a Borkollégium mesterkurzusán
"Meg kell ismerni a saját borainkat, kóstolni, és reálisan látni a piaci lehetőségeket"
A szüret művészete: a Balaton mikroklímája és a bor minőségét meghatározó döntések
Óriási a baj a szőlőkben - Mi lesz így a bio borászatokkal?
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló