Nyerj jegyet a The New Power Generation koncertjére a VeszprémFestre!

Borászportál
2017. június 22., 09:00


A VeszprémFest új helyszínre, az egykori érseki pihenőhelyre, a História Kertbe költözik, ahol egy zöldebb, lazább környezetben két koncertet is láthatunk. A Veszprém Arénában tartott zárókoncentre pedig most páros belépőt nyerhetsz!
Nyerj jegyet a The New Power Generation koncertjére a VeszprémFestre!
„Tedd le a „funky-s” fegyveredet, és gyere velünk a táncparkettre! Szeretkezni és zenélni - egyedül ezekért érdemes küzdeni. Mi vagyunk az új erő generációja, és megváltoztatjuk a világot. Már csak te állsz az utunkban. Régimódi zenéd, elavult gondolataid nem kellenek. Elegünk van abból, hogy te dirigálsz.” (© Prince)

Ez az őszinte kinyilatkoztatás pontosan lefedi nem csak Prince, de a The New Power Generation (The NPG), a legendás énekes hajdani zenekarának hitvallását is. A The NPG 1990 és 2013 között volt Prince kísérő zenekara. A Prince-szel közösen eltöltött több mint két évtizeddel a hátuk mögött az együttes kétségkívül az egyik legsikeresebb kísérő bandává vált a világon. A The NPG tagjai szinte az eredeti felállásban, több, Prince zenei-baráti köréből érkező vendég énekessel érkeznek európai turnéjuk részeként a VeszprémFest záró napján, július 15-én a Veszprém Arénába. 

Játssz velünk és nyerj páros belépőt a koncertre!
 
Ehhez most csak egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod:
 
Melyik volt Prince és a The New Power Generation közösen kiadott első albuma?
 
a.) Newpower Soul
b.) Love Symbol Album
c.) Diamods and Pearls
 
A helyes válasz betűjelét és a neved küldd el nekünk e-mailben, utána már csak a szerencsére van bízva, hogy te leszel-e az egyik nyertes!
 
A válaszokat június 30-án, déli 12 óráig fogadjuk. A nyerteseket e-mailben értesítjük.
Winelovers borok az olvasás mellé