Tedd különlegessé a hétköznapokat a Winelovers Club 7BOR7KOR kurzusaival!


2023. november 09., 09:26


7 tételes borkóstolók, minden szerda este 7-től.
Tedd különlegessé a hétköznapokat a Winelovers Club 7BOR7KOR kurzusaival!
10 éves fennállása alkalmából a Winelovers új kóstolósorozatot indít. A Winelovers Club 7BOR7KOR kurzus azoknak szól, akik hétköznap esténként egy könnyed kikapcsolódásra vágynak partnerükkel, munkatársaikkal, barátaikkal vagy akár egyedül. A program 4 tematikával indul: fehér- és vörösborok, rozék, valamint pezsgők kategóriában kóstolhatsz 7-7 tételt szakértő előadók segítségével. Ráadásul a kurzusok december 31-ig bevezető kedvezményes áron érhetők el.
 
A 7BOR7KOR programban az a jó, hogy miközben lazítasz és jól érzed magad, észrevétlenül tanulhatsz is a borokról, hiszen az előadók kóstolás közben hasznos és érdekes információkat osztanak meg veled. De nyugalom, nem lesz számonkérés: ha kizárólag borozni érkezel, az is belefér. ;)
 
Miért éri meg jelentkezni a 7BOR7KOR kurzusokra?
 
1. A 7BOR7KOR kurzusokon kötetlen, jó hangulatban 7 tipikus tételt ismerhetsz meg az adott kategóriákban. A baráti hangulatú, interaktív kóstolókon szakértő előadók kalauzolnak el a szőlőtőkéktől egészen a borospohárig.
 
2. A kurzusok nem csupán a borokról való ismeretek elsajátításáról szólnak. Csatlakozhatsz akkor is, ha csak egy kis lazításra vágysz munka vagy suli után. Csak dőlj hátra és lazíts!
 
3. Jelenleg négy téma közül választhatsz attól függően, milyen borokat kedvelsz: akár a fehér-, vagy a vörösborokra esküszöl, akár a rozék vagy pezsgők hoznak lázba, itt megtalálod a számításod! Ha pedig az összes kurzust végigjárod, garantáltan teljes képet kapsz a különféle stílusok jellegzetességeiről.
 
Tedd különlegessé a hétköznapokat a Winelovers Club 7BOR7KOR kurzusaival!
 
4. A 7BOR7KOR kurzusok azoknak is javasoltak, akiknek már van kóstolási tapasztalatuk, de azoknak is, akik gyakorlatilag semmit nem tudnak a borokról, de nyitottak új élmények befogadására.
 
5. Vannak, akik nem igazán kedvelik a bort, de szükségük van némi alaptudásra, mert a barátaik, munkatársaik járatosak ebben a világban, és ők sem akarnak tudatlanok maradni. Ha közéjük tartozol, akkor is megéri esélyt adni annak, hogy Te is rajongóvá válj!
 
6. A Winelovers Club könnyen megközelíthető belvárosi helyszínen a vár Rád, ahol mindent megtalálsz, ami egy jó hangulatú borkóstoláshoz elengedhetetlen.
 
7. A kurzusok december 31-ig bevezető áron érhetők el: egy belépő mindössze 9900 Ft-ért lehet a tiéd. A jegy ára tartalmazza a 7 bortétel mellett a welcome drink-et, korlátlan vízfogyasztást, borhoz illő falatokat, továbbá jegyzetfüzetet és tollat. A kurzus elengedhetetlen része lesz az illatminták használata (Aromater 88 Kit), amely az egyes illatjegyek még intenzívebb elsajátításában lesz segítségedre.
 
8. Borszerető ismerőseidet 7BOR7KOR ajándékutalvánnyal is meglepheted: születésnapra, névnapra, de a közelgő karácsonyra mindenképp kiváló választás! 
 
Mit lehet tanulni a 7BOR7KOR kóstolón?
 
Mindegyik kurzuson elsajátíthatod a borok kóstolásának a folyamatát, a különböző technológiával készült borok jellegzetességeit, és azt, hogy mi határozhatja meg az adott bortípus színét, illatát és ízét. Szó lesz továbbá a legelterjedtebb szőlőfajtákról, a borvidékekről, és ezek tipikus jegyeiről is.
 
Egy karakteres száraz fehérbor nyitány után egészen a kései szüretelésű édesborokig vezet az út az este folyamán. 7BOR7KOR FEHÉRBOROK jegyvásárlás
 
Határozott, tanninos valamint könnyed, gyümölcsös vörösborokhoz egyaránt szerencséd lesz. 7BOR7KOR VÖRÖSBOROK jegyvásárlás
 
Könnyed és friss vagy markánsabb? Kóstoljunk együtt csodálatos rózsaszín nedűket! 7BOR7KOR ROZÉK jegyvásárlás
 
Miért is olyan exkluzív ünnepi ital a pezsgő,  milyen alkalmakkor melyik pezsgő felbontása illendő? Többek között ezekre a kérdésekre is keressük a választ. 7BOR7KOR PEZSGŐK jegyvásárlás
 
Ha még habozol, iratkozz fel a Winelovers Club hírlevelére, hogy első kézből kapj információkat a jövőbeni új kurzusokról!
 
Ha nem találod a képzettségednek megfelelő kurzust, vagy részletesebb és mélyebb ismeretekre van szükséged, nézz szét a Borkollégium kurzuskínálatában!
 
A Winelovers a hazai borkultúra meghatározó képviselője,az elmúlt 10 évben számtalan borral kapcsolatos rendezvény fűződik a nevéhez. A Winelovers Grand és a Bordói November évek óta az ország legnagyobb boros eseményei, a Winelovers 100 nagykóstoló a Winelovers Wine Awards borverseny kiválasztásán alapuló, a borászok számára nagy presztízsértékű rendezvény, amelyhez magazin megjelenés is társul. A Winelovers Webshop óriási borválasztékkal várja a borkedvelőket, a Winelovers Selection pedig saját márkás borsorozat, amelynek tételeit minden évben a wineloverek választhatják ki. A legújabb kóstolóprogram, a Winelovers Club 7BOR7KOR különböző tematikájú kurzusokból áll, és hétköznapi, könnyed kikapcsolódást kínál a vendégeknek, néhány finom pohár bor társaságában. 
Winelovers borok az olvasás mellé