Testet-lelket épít és szélerőművet támogat a Brunyai Pince

(X)
2013. június 18., 09:40


Pincehírek - Az Akasztófa dűlőbe kell látogatnia annak, aki a Brunyai Pincét keresi Siklóson. A Villányi borvidéken működő cég tíz éve kezdte meg működését, ezalatt sokat fejlődött. Bevezetett sikeres bormárkákat (Elevente, GreenTrezor, PortuGéza, Róza) és újakat is tervezett. Boraikat megszemélyesítik, mivel szerintük a szőlő is, a bor is igen sok humán vonással rendelkezik. Most újabb dobásra készülnek!
Testet-lelket épít és szélerőművet támogat a Brunyai Pince
 
Testet-lelket épít és szélerőművet támogat a Brunyai Pince


A borászat terve erre az évre: Nem csak a test, hanem a lélek táplálását is célként tűzték ki, így a borok mellé tálalt ételekhez, hangulathoz alapanyagként emberközeli összetevőket használnak - igény szerint: teljes értékű gabonát, friss idényzöldséget, gyümölcsöt, húst, építő és tápláló beszélgetéseket, tábortűzzel fűszerezett találkozásokat.

A cég a pincébe - és a pincén kívül -, vendégei számára feltöltődést és közösségépítést tervezett - borvacsorákat, baráti találkozókat. A tágabb értelemben vett közösség nemzetközi szintjén, a környezet-tudatosság jegyében vállal felelősséget karbon-lábnyomáért. Vagyis: borai előállítása során fellépő környezetterhelés kiegyenlítésére karbon kreditet vásárolt – első borászatként téve tanúbizonyságot környezettudatosságáról. Ebből a pénzből egy szélerőmű kap támogatást.
 
A pincénél szintén tetten érhető a környezettudatos gondolkozás, hiszen az ételek alapanyagául a saját termesztésű növények mellett szinte kizárólag a környéken fellelhető javakból válogatnak, az ültetvényeket pedig szintén úgy kezelik, hogy minél kevésbé terheljék vele az élővilágot.

Ebbe a környezetbe várja vendégeit a Brunyai Pincészet, ahol a borok és a szolgáltatások széles palettájával hálálják meg a vendégek bizalmát.

Szolgáltatások:

  • Borkóstoló, borvacsora, borhajó, csapat(le)építés találós kérdésekkel, ízlelés-teszttel
  • Bor házhozszállítás, borbemutató a Partnernél
  • Egyedi címkézés
  • Bortrezor bérlet hosszú távú befektetésként, trezorbál kikapcsolódásként
  • (Bor)túrák a Tenkesen anekdotákkal
  • Hétvégi kikapcsolódás Várlátogatással, fürdővel, wellnessel, városnézéssel
  • Szőlőmunkák kipróbálása (tavasszal metszés, nyáron hónaljazás, ősszel szüret, télen palackozás)
  • Borkóstoló a hordók között, a tőkék között, kemencében sült kacsa zsírjából készült pogácsával
  • Zártkörű rendezvények szervezése
  • Szőlőművelési, borkészítési tanácsadás

Brunyai Pince Kft.
7800 Siklós, Akasztófa dűlő 3534 hrsz.
Levelezési cím: 7800 Siklós, pf. 223.
Telefon: 20/3674131
email: info@brunyaipince.hu

www.brunyaipince.hu
Winelovers borok az olvasás mellé