A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Gál Tibor a Borászok Borásza
Milyen szempontok alapján minősítik a sajtokat? Így működik a sajtbírálat
Hajóra fel, borimádók! Július 24-én újra vízre száll a Winelovers borhajó
Óriási a baj a szőlőkben - Mi lesz így a bio borászatokkal?
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló